Ashton Kutcher és Mila Kunis karanténborral jótékonykodik

2020. április 21.
Most jó cél érdekében kortyolhatnak el egy pohár pinot noirt a színészházaspár rajongói. Ashton Kutcher és Mila Kunis ugyanis karanténbort mutatott be, hogy ezzel gyűjtsön pénzt a koronavírus elleni erőfeszítések támogatására.

Még mindig van új a nap alatt a koronavírus elleni harcra való adományozásban. Ashton Kutcher és felesége, Mila Kunis a karanténborból származó bevétel teljes összegét négy olyan szervezet számára ajánlja fel, amelyek olyan embereknek segítenek, akiket súlyosan érintett a koronavírus-járvány.


A színészházaspár a Nocking Point Wines és a Battle Creek Vineyards nevű cégekkel társult, hogy kiadják saját karanténborukat, amelyet nemes egyszerűséggel Quarantine Wine-nak (karanténbor) neveztek el. Természetesen a közösségi oldalukon jelentették be a remek hírt.

„100 százaléka, így van, a bevétel 100 százaléka olyan segítő szervezeteket támogat, akik a koronavírus okozta károkat enyhítik, és nagyon büszkék vagyunk, hogy segíthetünk” – mondta Mila Kunis a videoüzenetben, ahol elmondta azt is, hogy ezek a jótékonysági szervezetek védőfelszereléssel látják el az egészségügyi dolgozókat, segítenek, hogy a legszegényebbek ételhez jussanak, valamint a kis üzleti vállalkozások és az emberek lelki támogatását látják el.

https://www.instagram.com/p/B_K2aI2nNWR/

Az Oregon Pinot Noirból ötven dollárba kerül két üveg, és interaktív címkével látták el, „ami azt jelenti, hogy csak rajtunk áll, mi lesz rajta – tette hozzá a 42 éves Ashton Kutcher. – Nyissunk fel egy üveg bort, élvezzük egy barátunkkal vagy szerettünkkel, és írjuk (vagy rajzoljuk!) a címkére, kinek a tiszteletére isszuk” – mondta a színész, aki megköszönte mindenkinek a támogatást. 

Kim Kardashian szinte azonnal megosztotta Kutcher és Kunis kezdeményezésének a hírét egy rakás szívecske és borospohár-emoji kíséretében.

Olvastad már?

Forrás: People
Fotó: Getty Images