Jennifer Aniston milliókat ajándékozott egy koronavírusos ápolónak

2020. április 06.
Jennifer Aniston is beállt az adakozó hírességek sorába: élő adásban lepett meg egy koronavírussal diagnosztizált ápolónőt.

koronavírus elleni küzdelmet a sztárok is támogatják. Legutóbb még Angelina Jolie-ról szóltak a hírek, aki 1 millió dollárt adományozott a rászoruló gyerekek étkeztetésével foglalkozó No Kid Hungry nevű szervezetnek. Most hétvégén pedig Jennifer Aniston jelentett be egy hasonlóan nagylelkű adományt.

Ezt olvastad már?

Aniston éppen a Jimmy Kimmel Live! showműsor virtuális vendége volt, amikor a beszélgetésbe bekapcsoltak egy Utah állambeli ápolónőt, Kimball Fairbankset. A nő hetekig dolgozott a koronavírus frontvonalában, mígnem ő maga is elkapta a betegséget, a pozitív tesztje óta pedig gyermekeitől elválasztva, karanténban kezelik.

„Helló, drágám, nagyon jó megismerni téged – üdvözölte Aniston az ápolónőt. – Az Isten áldjon meg téged és a többi egészségügyi dolgozót azért, amit értünk tesztek. Azt sem tudom, hogy fejezzem ki mindezért a hálámat, hiszen a saját egészségeteket sodorjátok veszélybe a többi emberért. Egyszerűen fenomenálisok vagytok” – folytatta tovább a színésznő, aki ezek után gyorsan ki is tért az általa felajánlott meglepetésre.

Aniston 10 ezer dollár, azaz nagyjából 3,3 millió forint értékű utalványt ajándékozott a nőnek, amit a járvány ideje alatt étel-házhozszállításra tud majd elkölteni. De a színésznő azt is gyorsan hozzátette, hogy bár a műsorba Fairbanks munkatársait nem tudták bekapcsolni, a kórház többi ápolója is megkapja majd a saját utalványát. 

Olvass tovább!