Katie Holmest és lányát beszippantotta a DIY-őrület

2020. május 12.
Katie Holmes és lánya, Surie Cruise sem bírta ki anélkül a koronavírus-járvány miatti izolációt, hogy ne batikolják néhány ruhadarabjukat. Az eredmény pedig egészen jól sikerült.

Mivel a hosszú ideje tartó bezártságban már mindenki elérte az unalom valamilyen fokát, mindenki igyekszik a vérmérsékletének és az érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságok után nézni. Ezek közül a legnépszerűbbek kétségkívül a kirakózás, a társasjátékozás és a hajfestés, illetve a TikTok nevű közösségi oldallal is szívesen szórakoztatják magukat és rajongóikat a hírességek. Katie Holmes és lánya, Surie Cruise azonban teljesen más, hihetetlenül kreatív módját találta meg az unaloműzésnek: batikoltak.

View this post on Instagram

#diytiedye 🦋🦋🦋

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Instagramjára töltötte fel a végeredményt Katie Holmes. A fotón lányával pózolnak az elkészült ruhákban. Suri egy pólóruhát batikolt élénk rózsaszínnel, míg Holmes egy fehér famernadrágot dobott fel a sárga, kék és zöld festéssel.

Katie Holmeshoz és lányához mindig közel álltak a DIY-projektek, amelyek eredményeit rendszeresen meg is osztott a színésznő a követőivel. Legutóbb Suri 14. születésnapjára készítette maga a dekorációt, amelyet szintén a karanténban ünnepeltek.

Ha Katie Holmeshoz hasonlóan szeretnénk mi is azzal tölteni az időt, hogy egy kis batikolással feldobjuk a megunt nyári ruháinkat, a YouTube-on remek videókat és leírásokat találunk hozzá, hogyan készíthetünk látványos mintákat.

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images