Katie Holmes megszégyeníti a gravitációt

2020. február 20.
Katie Holmes legfrissebb posztjában megmutatja, hogy számára még a fizikai törvényei sem jelentenek akadályt, olyan légies könnyedséggel áll kézen. Öröm nézni a színésznő felszabadultságát és boldogságát, hiszen Jamie Foxx-szal való szakítása óta nem sokat hallatott magáról.

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Katie Holmes, utoljára akkor láttuk, amikor felvállalta a striáit. Ezért is olyan különleges az a fotó, amit legutóbb megosztott magáról Instagram-oldalán. A 41 éves színésznő a tengerparton áll kézen oly könnyedséggel, mintha a gravitáció nem is létezne. Arról nem is beszélve, hogy remekül áll neki a magas derekú bikini.

View this post on Instagram

Good vibes ❤️

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

„Jó hangulat” – csak ennyit írt a felvétel mellé, amely hamar elérte a 79 ezer lájkot a közösségi oldalon, mutatva, hogy a jókedv ragadós.

A színésznő lazított kicsit az edzéstervén, amelyet legújabb filmje, a Doorman miatt folytatott. A thrillerben egy volt tengerészgyalogost alakít, ezért kemény munkát kellett végeznie, hogy hitelesen formálja meg a karaktert. Mostanság – ahogy az Instagram-posztján is látszik – szívesen mozog az erősítés mellett a szabadban.

„Szeretek spinningelni, boxolni és jógázni, sőt néha még táncórára is benézek – mondta egy korábbi interjúban Katie Holmes. – Van saját spinning kerékpárom is, így ha nagyon korán kelek, letudom otthon az edzést.” A színésznőnek azért is fontos a rendszeres testmozgás, hogy lányának, a 13 éves Surinak jó példát mutasson.

„Édesapám 45 évesen lefutotta a bostoni maratont. Ezzel elég magasra tette a lécet. Úgy érzem, ha ő meg tudta csinálni, én is meg akarom. Ez olyan menő – magyarázta Katie Holmes. – Szerintem szép dolog, ha van valaki, aki példával jár előttünk. Szeretnék én is jó példát mutatni, mozogni rendszeresen, ám azt sem szeretném, ha azt látná a lányom, hogy megszállottként kell edzeni. Az a fontos, hogy jól érezzük magunkat közben, és élvezzük a sportot.”

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images