Charlotte hercegnő szabadulhat először a karanténból

2020. május 14.
Vilmos herceg és Kate Middleton ugyanolyan elfoglalt a koronavírus-járvány miatti korlátozások alatt, mint előtte. Bár végül nem tért vissza mentőhelikopter-pilótai munkájához a herceg, rengeteg videohívást bonyolítanak az egészségügyi dolgozókkal, és természetesen segítenek gyermekeiknek az online oktatással megbirkózni. A királyi család tagjai közül azonban nem a szülők szabadulhatnak majd először, hanem Charlotte hercegnő.

A királyi család munkája nem állhat meg egy járvány miatt sem, így Vilmos herceg és Katalin hercegné folytatja jótékonysági munkáját a norfolki rezidenciáról is, szívhez szóló leveleket írnak és videohívásokkal támogatják az egészségügyi dolgozók, tanárok és diákok munkáját a nehéz hetekben, hónapokban. Természetesen emellett gyermekeiknek is segítenek az online oktatásban, hogy György herceg és Charlotte hercegnő ne maradjanak le a tananyaggal.


„György nagyon csalódott, ami a házi feladatait illeti. Nagyon irigyli Charlotte feladatait. Tény, hogy a pókszendvics sokkal izgalmasabb, mint az irodalom házi” – avatott be mindenkit napjaikba Katalin hercegné egy veteránokkal folytatott videohívás alkalmával.

György és Charlotte természetesen a királynőt is igyekeznek szórakoztatni a karantén alatt videotelefonon, mivel személyesen most II. Erzsébettel sem találkozhatnak. A királyi család tagjai közül pedig nagyon úgy tűnik, hogy Charlotte lesz az, aki először szabadul a járvány miatti izolációból.

Bejelentették ugyanis Nagy-Britanniában is a tervezetet a korlátozások fokozatos enyhítésére, az oktatási intézmények júniusi megnyitására. Első körben pedig az első és hatodik osztályosok térhetnek vissza az iskolába, majd fokozatosan a többi osztály. Így Charlotte lesz az, aki először mehet majd a Thomas Battersea Iskolába, mivel ő első osztályos, bátyja viszont már másodikba jár. 

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire UK
Fotó: Getty Images