Vilmos és Katalin házasságának legromantikusabb képei

2020. április 30.
Tegnap, április 29-én volt 9 éve, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg a londoni westminsteri apátságban kimondták egymásnak a boldogító igent. Összegyűjtöttük a kapcsolatuk legromantikusabb és legcukibb képeit.

2011. április 29-én házasodtak össze, de Katalin és Vilmos valójában közel 20 éve ismerik már egymást. A pár az egyetemi éveik alatt találkozott 2001-ben, és bár kezdetben csak barátság szövődött kettejük között, néhány év múlva – kisebb nagyobb szünetekkel – randizni kezdtek. A randizást eljegyzés, majd egy grandiózus esküvő követte, a házasságukból pedig három cuki trónörökös is született. De lássuk is mindezt képekben!

vilmos-herceg-katalin-hercegneVilmos herceg és Kate Middleton a skóciai St. Andrew’s Universityn találkozott 2001-ben, hivatalosan pedig 2003-ban kezdtek el randizni. Ez a kép két év együttjárás után, 2005-ben készült.

Vilmos-herceg-katalin-hercegne

2007. március 13-án Vilmossal volt tele a legtöbb brit bulvárlap, lencsevégre kapták ugyanis, amint ismeretlen lányokkal bulizik. Nem sokkal később az is kiderült, hogy Katalin és Vilmos szakítottak egymással.

viilmos-herceg-katalin-hercegne

2007 nyarán végül kibékültek, és újrakezdték kapcsolatukat. 2008 márciusában már közösen síeltek a svájci Alpokban.

vilmos-herceg-katalin-hercegne

Vilmos herceg egy kenyai úton, édesanyja ikonikus zafírgyűrűjével kérte meg Katalin kezét. A pár hivatalosan 2010. november 16-án jelentette be az eljegyzésüket a londoni St. James Palace-ben.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

2011. április 29-én Kate Middleton egy Alexander McQueen ruhában állt Vilmossal az oltár elé. A grandiózus esküvő után a pár a Seychelle-szigetekre ment nászútra.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

2013. július 23-án a londoni Szent Mária Kórházban született meg Katalin és Vilmos első gyereke, György cambridge-i herceg. A szülés másnapján Kate mosolyogva üdvözölte a sajtót, és bemutatta az ifjú trónörököst a rajongóknak.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

A cambridge-i hercegnő, a kis Charlotte 2015. május 2-án született, szintén a londoni Szent Mária Kórházban.

vilmos-herceg-katalin-hercegne

2018-ban teljes lett a család. Alig néhány héttel Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt, április 23-án jött világra a pár harmadik gyereke, a kis Lajos herceg.

vilmos-herceg-katalin-hercegne

A hercegi család 2018. május 19-én részt vett Harry és Meghan Markle esküvőjén a Windsor-kastélyban.

katalin-hercegne-vilmos-herceg

Az egész cambridge-i hercegi család együtt állt ki a házuk ajtajába április 24-én, hogy megtapsolják a koronavírus-járvány idején a frontvonalban dolgozó orvosokat és nővéreket.

Ezt láttad már?

Fotó: Getty Images