Lelepleződött Julia Roberts kortalanságának titka

2020. május 16.
Ha egymás után megnézzük a Micsoda nő!-t, az Álljon meg a nászmenet!-et és a Sztárom a párom című filmet, rögtön feltűnik, hogy Julia Roberts szinte semmit sem változott a filmek között eltelt évtizedben.

Az 52 éves színésznő olyan méltósággal öregszik, illetve nem öregszik, hogy hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a napi szépségrutinja mellett azért ügyes plasztikai sebészek is segítenek neki megőrizni fiatalságát. Ám az orvosok helyett inkább a genetika és a személyisége az, ami Julia Roberts legnagyobb segítsége a ragyogó szépségének konzerválásában.


„Hollywoodi mércével valószínűleg hatalmasat kockáztatok azzal, hogy nem végeztettem még ráncfelvarrást” – nyilatkozta 2014-ben Julia Roberts, aki hozzátette, hogy ő a méltósággal való megöregedés példaképe szeretne lenni a gyermekei számára, szeretné, ha tudnák, mikor mérges, boldog vagy zavart. Ám azért igyekszik vigyázni is a bőrére, és szerencsére nem őrzi hét lakat alatt a titkát.

1. Sosem fekszik le sminkben

Ha szükségünk van egy meggyőző érvre, amikor lusták vagyunk az esti sminklemosásra, jusson eszünkbe Julia Roberts. A színésznő sosem bújik ágyba úgy, hogy a festék az arcán marad.

2. Bőséges hidratálás

A színésznő szerint a hidratálás a legfontosabb, különösen annak, aki rendszeresen és gyakran repül. „Mielőtt felszállok a repülőgépre, rengeteg hidratálót kenek az arcomra. Valószínűleg nem tudnál megölelni, mert azonnal kicsusszannék a kezeid közül tőle” – mondta egy interjúban Roberts.

3. Fontos az étrend

Az étrend hatalmas szerepet játszik a bőrünk állapotában. „Igyekszünk teljes értékű ételeket fogyasztani. A gyerekeknek is mindig azt mondom, hogy a jó ételeket kell választanunk, hogy jó dolgok történjenek a testünkkel.” Ám nem kell azt gondolni, hogy Roberts csak salátát és lazacot fogyaszt, a People magazinnak elmondta, hogy a reggeli kávéja nélkül nem indulhat jól a nap, és a szénhidrátmentes életet sem neki találták ki.

Olvastad már?

4. A napvédelem elhagyhatatlan

A szép bőr érdekében az első számú aranyszabály, hogy kerülni kell a napsütést, és mindig gondoskodni kell a megfelelő napvédelemről. „Három gyerek felelős szülőjeként, akik szeretnek odakint lenni a szabadban, állíthatom, hogy a legfontosabb, aminek mindig kéznél kell lennie, a naptej.”

5. Heti négyszer testmozgás

A sport jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a megjelenésünk ragyogó legyen. És ez inkább belülről fakad! Julia Roberts a jógát szereti legjobban, ám a heti négy testmozgásba belefér az úszás, a pilates és az ugráló edzés is. „Teljesség, tisztaság, energia, erő, öröm… ezeket mind a mozgástól kapom, és ezáltal tudom megélni mindenben, ami velem történik” – mondta Roberts. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden percét élvezi mindig a sportnak. „90 perc ugrálóedzés után semmi másra nem vágyom, csak relaxálni a hátamon fekve, és csak arra tudok gondolni, hogy az a legjobb benne, hogy vége van.”

View this post on Instagram

Faux Boom Friday. 💇🏼💖💁🏼‍♀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Ha a kockás hasizmokért izzadni nem elég motiváció számunkra, gondoljunk arra, hogy a bőrünk érdekében tesszük. Julia Roberts-nek működik. Nekünk is beválhat.

Olvass tovább!

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images