Ben Affleck új párját már lányai is megismerték

2020. május 29.
Mint egy reménykeltő napsugár jelent meg Ben Affleck és Ana de Armas kapcsolata a koronavírus-járvány közepén. A szerelmespár olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik a fotókon, amelyeket rendszeresen készítenek róluk a fotósok, hogy elhisszük, várnak még szép dolgok az életben minket a járvány után. Kapcsolatuk ráadásul olyan stabil, hogy a színész már imádott lányainak is bemutatta új választottját.

Nagy a boldogság Ben Affleck háza táján. Nem csak a színész boldog, hogy végre rátalált a szerelem Ana de Armas színésznő személyében. Volt felesége, Jennifer Garner és közös gyermekeik, a 14 éves Violet, a 11 éves Seraphina és a 8 éve Samuel is nagyon örülnek, hogy Affleck végre úgy tűnik, kilábalt az alkoholizmusból, és stabilizálódott állapota.


A 32 éves Ana de Armas rengeteg örömöt hozott a 47 éves színész életébe. „Támogatja a józanság útján, és segít, hogy kitartson. Hihetetlenül törődő, szeretettel teli és vicces. Mindig nevetnek és mosolyt csalnak egymás arcára. Ben nagyon boldog vele. Nagyon régen láttuk már ilyennek” – mondta egy ismerőse Ben Affleckről.

Az Argo-akció sztárja már be is mutatta gyermekeinek és Jennifer Garnernek új párját, akit a Tőrbe ejtve című filmből ismerhetünk többek között. „Ana nagyon szereti a gyerekeket, és nagyon várta, hogy találkozhasson Ben családjával. Tudja, milyen sokat jelentenek neki a gyerekei, emiatt izgult is a találkozás előtt. Nagyon kedvesen fogadták, jól érezték magukat együtt. Minden a lehető legjobban alakult.”

Miután a pár visszatért márciusban kubai és Costa Rica-i útjáról, együtt vonultak karanténba Kaliforniában. Gyermekeivel saját otthonában találkozik Affleck a járvány alatt. A színész és Ana de Armas rendszeresen sétáltatják együtt kutyáikat, amit alaposan dokumentálnak a paparazzók is. A képekről pedig valóban látszik, hogy dúl a szerelem a két színész között.

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images