Kim Kardashian a különköltözést fontolgatja

2020. június 06.
Házassága megmentése érdekében költözne külön egy rövid időre Kim Kardashian férjétől, Kanye Westtől. A karantén alatti összezártság ugyanis megviselte kissé a kapcsolatukat.

Amióta kitört a koronavírus-járvány, a Kardashian-West házaspár is együtt töltötte a karantént oly sok házaspárhoz hasonlóan, ám a 39 éves realitysztár és a 42 éves rapper kapcsolatát is megviselte a kényszerű összezártság, ahogy oly sok emberét. Kínától Európáig megfigyelhető volt ugyanis az a trend – szinte minden országban, ahol korlátozásokat vezettek be –, hogy hirtelen megugrott az előző évek hasonló időtartamához képest a válások száma.

Kim Kardashian és Kanye West hat éve házasodtak össze és négy közös gyermekük van: North 6 éves, Saint 4, Chicago 2, Psalm pedig 1 éves, így nem csoda, ha sok feszültség keletkezett a kapcsolatukban. Kim Kardashian ezért tervezi most egy időre a különköltözést, hogy megmentse házasságukat.

Azért is viselhette nehezen a pár a karantén alatti összezártságot, mert normál esetben nem töltenek ennyi időt együtt egy huzamban. Válni viszont nem szeretne egyikük sem, így most a különköltözéssel új életet szeretnének lehelni a házasságukba, és elsimítani a feszültségeket. A hírek szerint Kanye nevelési módszerei miatt borult ki legtöbbször Kim Kardashian, illetve az zavarta a legjobban, hogy a rapper sosem kérdezte meg, mit segíthetne a gyerekek körül feleségének. „Próbál jó anya lenni, miközben végzi a jogi egyetemet és dolgozik. Nehéz mindezt anélkül, hogy Kanye annyit segítene, amennyit csak tud” – mutatott rá Kardashian egyik hozzátartozója.

Szerencsére a magánéleti válság nem akadályozza meg Kardashiant és Westet, hogy jótékonykodjanak a rendőrök által meggyilkolt George Floyd családja számára. A hatalmas tüntetéshullámot kiváltó eset után Kanye West egy 2 millió dolláros alapot hozott létre Floyd lánya számára, hogy majd ebből fedezhesse főiskolai tanulmányait.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images