Címlapon Kardashianék minimalista otthona

2020. február 06.
Az Axel Vervoordt tervezte kaliforniai államotthon az Architectural Digest címlapjára került.

A világ talán leghíresebb sztárpárja az Architectural Digest lapjain engedett bepillantást kaliforniai családi otthonába: az Axel Vervoodt és Vincent Van Duysen tervezte ház gyakorlatilag egy hófehér, minimalista álom.

Kim Kardashian több képet is megosztott a fotózásról Instagram-oldalán a megjelenéssel büszkélkedve, így most már a nagyközönség is láthatja a tágas tereket, a nomád hangulatot idéző, lekerekített kontúrú bútorokat, az óriási medencét és North csuparózsaszín hálószobáját!

A tagadhatatlanul kifinomult ízlésű Kardashian-ház egyébként elég megosztónak tűnik: egyesek rajonganak radikális minimalizmusáért, modern stílusáért, a robusztus bútorokért és természetes anyaghasználatáért, míg mások túl sterilnek és ridegnek találják a műtőfehér helyiségeket.

Az Architectural Digest Instagram-oldalán egyébként a teljes családot is láthatjuk – természetesen szintén hófehérben:

View this post on Instagram

“This house may be a case study, but our vision for it was built around our family,” insists Kanye West of the otherworldly oasis he and wife @kimkardashian crafted alongside #AD100 designer @axelvervoordt. One might wonder about the challenges of raising four small children in such a pristine, cream-colored environment, but Kim and Kanye are quick to point out that the house is eminently kid-friendly. Above, the family is pictured in a room devoted exclusively to a gargantuan, creature-like soft sculpture fashioned by artist Isabel Rower. Asked whether the space is a playroom or an art installation, Kanye demurs: “Everything we do is an art installation *and* a playroom.” . Visit the link in our profile to take a tour of the home. Photo by @jackie_nickerson; text by @mayer.rus

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Dezeen