P!nk házasságát a párterápia mentette meg

2020. június 24.
Az egyetlen oka, hogy Pink és és férje, Carey Hart még együtt vannak, a párterápia. Az énekesnő nyíltan beszélt válságukról, és arról, milyen út vezetett ahhoz, hogy ma kiegyensúlyozottan és boldogan nevelhetik gyermekeiket.

Saját terapeutájával, Vanessa Inn-nel beszélgetett Instagramján élő bejelentkezésben P!nk, hogy ezzel is felhívja a figyelmet arra, milyen sokat jelenthet a párterápia egy kapcsolat megmentésében, ha azt mindkét fél akarja. P!nk és férje, a korábbi motorversenyző, Carey Hart 2006-ban házasodott össze. Két gyermekük van, a kilencéves Willow és a hároméves Jameson.

„Rengeteget tudnék mesélni arról, min mentünk keresztül a párterápián Carey-vel – mondta P!nk, aki mindig nyíltan beszélt házasságának nemcsak a napfényes idősazkairól, de a hullámvölgyekről is. –Beszélgettem Vanessával egyedül, beszélgettem vele Carey-vel együtt, és Carey is egyedül.”

„Ez az egyetlen oka annak, hogy még mindig együtt vagyunk – vallotta be az énekesnő. –„Úgy gondolom, egy párnak, ha hosszú ideje együtt vannak, könnyen elbeszélnek egymás mellett. Ez nem férfi és női dolog, ez partner dolog, házastárs dolog.”

“Ha Vanessa nem tolmácsolt volna nekünk az elmúlt 18 évben, valószínűleg nem lennénk együtt – tette hozzá P!nk. – Nem tudtuk volna megugrani ezt, mivel nem tanultuk meg gyerekként, hogyan gondoskodjunk a párkapcsolatunkról, hogyan bánjunk az emberekkel.”

„Ami most az országban történik, tökéletes példa erre. Nem tudjuk, hogyan szeressük egymást, nem tudjuk, hogyan boldoguljunk egymással, nem tudjuk, hogyan kommunikáljunk.”

P!nk azt is elmondta, a párkapcsolatnak melyik része okozta a legnagyobb kihívást a férjének és neki: az intimitás a legnehezebb számára. „Volt egy pillanat a párterápián, amit sosem felejtek el. Panaszkodtam, hogy Carey nincs jelen, nem hallgat meg érzelmileg, nem érti a nyelvemet, amikor a terapeuta egyszer csak azt mondta, hogy mindenki legyen csendben egy kicsit. Álljunk fel, tegyük egymás szívéhez a kezünket, és nézzünk egymás szemébe. Ott állt ez az ember, akire azt mondtam, hogy nem áll ki értem, két lába a földön, a keze a szívemen, és a tekintete a lelkembe hatolt. Tudod mi történt? Elkezdtem nevetni, és félrenéztem. Ebben a pillanatban értettem meg, hogy én voltam az, aki csak beszélt, de nem volt ott.”

A 40 éves P!nk és a 44 éves Hart idén januárban ünnepelte 14. házassági évfordulóját. Mindketten megható szavakkal köszöntötték egymást. „Mindketten sérült családból érkeztünk, de mégis azt választottuk, hogy keményen dolgozunk a kapcsolatunkon. És nézz ránk! Két különc, ha találkozik, együtt nő fel, és csodás családot alapít.”

Olvastad már?

Fotó: Getty Images
Fotó: ET Online