P!nk tésztagyúrással vezeti le a stresszt

2020. március 15.
Ahogy a koronavírus-fertőzés miatti szorongás egyre erősebb az emberekben, mindenki ott keres magának enyhülést, ahol tud. P!nk például főzéssel, házi ravioli készítésével vezeti le a stresszt.

A negyvenéves énekesnő Instagramján osztott meg rövid videót arról, ahogy megszállottan gyúrja a hatalmas tésztagolyót a konyhapulton, miközben azt ismételgeti: „Stresszes vagyok, mindenhonnan rossz hírek jönnek, úgyhogy raviolit készítek.”

Teljesen érthető, hogy P!nk a tésztakészítéssel vezeti le a stresszt. Az eredmény finom, remekül levezeti az energiákat és leküzdhető vele az unalom is.

Az énekesnő nem mulasztotta el felhívni a figyelmet a maga megszokott, szókimondó módján arra sem, hogy ne felejtsük el megmosni a kezünket, ahogy azt a szakemberek javasolják a koronavírus-fertőzés megelőzésére – amellett, hogy nem érintjük meg az arcunkat, minél kevesebbet megyünk emberek közé, különösen, ha köhögnek és tüsszögnek, illetve otthon maradunk, ha betegnek érezzük magunkat.

Olvastad már?

A videót eddig közel kétmillióan látták, és háromezren kommentelték lelkesen. Támogatásukról és együttérzésükről biztosították P!nket, míg mások rácsodálkoztak, hogy az énekesnő tud főzni.

A hírességek közül Tom Hanks és felesége, Rita Wilson volt az első, akinél pozitív eredményt adott a koronavírus-teszt. A 63 éves színész és felesége Ausztráliában kapták el a betegséget, egyelőre jól érzik magukat, csupán enyhe tüneteik vannak.

Olvass tovább!

Forrás: People
Fotó: Getty Images