Károly herceg virágokkal tiszteleg Diana emléke előtt?

2020. június 30.
A rajongók szerint egyáltalán nem vételtelen, hogy a sarkantyúfű lett Károly herceg kedvenc virága...

Bár Diana és Károly – 11 évnyi házasság után – 1992-ben különváltak, 1996-ban pedig hivatalosan is elváltak egymástól, a két fiuk, Vilmos és Harry örökre összekötötte őket. Különköltözésük után is próbáltak normális kapcsolatban maradni, olyannyira, hogy Diana a nyilvános eseményeken még a Károlytól kapott jegygyűrűjét is rendszeresen hordta.

Diana-karoly

De persze azt sem szabad elfelejteni, hogy Diana és Károly házassága sosem volt igazán boldog. Bár Lady D a kapcsolatuk elején őszintén szerette a férjét, a herceg sosem tudott elszakadni – sem fizikailag, sem érzelmileg – Camilla Parker Bowles-tól.

Igazi tragikus szerelmi háromszög volt az övék. A rajongók azonban úgy gondolják, hogy a félrelépések ellenére Károly herceg máig szeretettel gondol hajdani feleségére, erre pedig a herceg kedvenc virágaiból következtetnek.

Olvastad már?

Azt tudni kell, hogy Károly imádott hobbija a kertészkedés, egy legutóbbi interjúból pedig az is kiderült, hogy a kedvenc virága a sarkantyúfű. „Szenvedélyesen rajongok a sarkantyúfűért, mindig is imádtam ezeket a virágokat. Van valami csodálatos abban a kék színben…” – nyilatkozta a herceg a BBC Radio 4-nek.

És hogy mi köze van Diana hercegnőnek a sarkantyúfűhöz? A sarkantyúfű a hivatalos virága a július hónapnak, Lady D-nek pedig július 1-jén van a születésnapja, ráadásul az egykori hercegi pár is júliusban házasodott össze. Ha pedig ez nem lenne elég, sarkantyúfüvet hagyományosan a szeretteink emlékére szokás ültetni…

A rajongók szerint Károly herceg ezekkel a csodálatos kék virágokkal szeretne tisztelegni egykori felesége emléke előtt.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrás: marieclaire.co.uk