Nyilvánosságra került Diana hercegnő egyik kézzel írt levele

2020. április 14.
Egy újabb bizonyíték, hogy Diana tényleg a szívek hercegnője volt.

diana-hercegno

Diana hercegnő igazi lázadónak számított a brit királyi családban. Nem értett egyet a palota merev szabályaival, és nem egy olyan királyi protokoll volt, amit egyszerűen figyelmen kívül hagyott. Ilyen volt például a kötelező kesztyűviselés, amit a hercegnő azért hagyott el, hogy a különféle találkozások alkalmával közvetlen kapcsolatba kerülhessen az emberekkel, de később a kalapokról is lemondott, mondván, a kalapviselés zavarja, amikor meg akarja ölelni a gyerekeit. Dianát a többi között ezek az apró gesztusok tették annyira emberivé és szerethetővé, hogy a mai napig sokan csak a szívek hercegnőjeként hivatkoznak rá.

Ezt olvastad már?

Ezt a szerethető, emberi oldalát bizonyítja az a levél is, ami néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra került, és amit a hercegnő még 1989-ben írt. Diana a levelet egy bizonyos George Plumb őrmesternek címezte a Scotland Yardra, aki Vilmos herceg 7. szülinapi buliján egy motoros bemutatóval szórakoztatta a vendégeket

„Kedves Plumb úr, nagyon kedves volt öntől és a csapatától, hogy részt vettek Vilmos szülinapi partiján. El sem tudom mondani, milyen örömöt okozott a gyerekeknek és a szüleiknek is a bemutatójuk. Tudom, milyen sokat kell dolgozniuk, ezért aztán még többet jelent, hogy a motoros csapatával együtt itt tudtak lenni az ünnepségen. Nagyon köszönök mindent. Tisztelettel, Diana, Vilmos, Harry.”

A levelet nemrég árverésre is bocsátották, és információk szerint április 23-ig lehet rá licitálni.

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.co.uk

Fotó: Getty Images