Will Smith gyerekei készek meghódítani az egész világot

2020. július 03. |

Nem elég, hogy megszólalásig hasonlítanak szüleikre, hasonlóan tehetségesek is.

Will Smith és Jada Pinkett Smith már 23 éve házasok, és bár ez idő alatt voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban – most is éppen az pletyka terjed, hogy Jadának egy fiatalabb férfival van viszonya –, ők minden nehézség ellenére kitartottak egymás mellett. A hollywoodi álompár imidzsét pedig csak tovább erősítik a gyerekeik, akik nemcsak megjelenésükben hasonlítanak a szüleikre, de legalább annyi tehetséggel is meg vannak áldva. De kik is pontosan a Smith-gyerekek, és mit lehet róluk tudni?

Olvastad már?

Willard Carroll „Trey” Smith III

 

View this post on Instagram

 

“If the world attacks, and you slide off track, remember one thing… I got your back” #Family #AceNation #Loveya

A post shared by Trey Smith (@treysmith0011) on Jul 1, 2019 at 1:26pm PDT

Az egészen érdekes nevű, Willard Carroll „Trey” Smith III. 1992. november 11-én született, ő Will Smith legidősebb gyereke, aki még az első feleségétől, Sheree Zampinotól született. Bár Will és Trey között nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat, ma már nagyon közel állnak egymáshoz, és a fiú Jada Pinket Smith-re is második anyjaként tekint. A fiú zenéléssel foglalkozik, de mellette színészkedik is, és rendszeresen hangoztatja, hogy milyen büszke fiatalabb testvéreire, akik szintén elindították már a karrierjüket.

Jaden Christopher Syre Smith

Jaden 1998. július 8-án született, ő Will Smith és Jada legidősebb közös gyereke. A fiú a 2008-as A boldogság nyomában című filmmel kezdte meg színészi karrierjét, amiben egyébként apjával együtt játszott. A elmúlt években több filmben és sorozatban is feltűnt, ám mostanában inkább a zenei karrierjére összpontosít. Rapperként és énekesként két lemezt is kiadott, mellette pedig már modellként is kipróbálta magát.

Willow Camille Reign Smith

 

View this post on Instagram

 

! Happy Birthday <Dad>❤LOVE YOU

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on Sep 25, 2018 at 7:09am PDT

Willow 2000. október 31-én született, ő Will és Jada legfiatalabb gyereke. Willow is évek óta  színészkedik, és – Jadenhez hasonlóan – annak idején ő is az apja mellett debütált, csak ő a Legenda vagyok című filmben. Azóta más projektekben is kipróbálta már magát, jelenleg állandó vendége például anyja kerekasztal-beszélgetéses műsorának, a Red Table Talknak. 2014 óta három kislemeze és három stúdióalbuma is megjelent, köztük a leghíresebb, Whip My Hair című dallal, ami az Egyesült Államokban platinalemez lett. Willow tavaly azt is elárulta, hogy biszexuális, és hogy nyitott lenne egy poliamor kapcsolatra.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok