Will Smith gyerekei készek meghódítani az egész világot

2020. július 03.
Nem elég, hogy megszólalásig hasonlítanak szüleikre, hasonlóan tehetségesek is.

Will Smith és Jada Pinkett Smith már 23 éve házasok, és bár ez idő alatt voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban – most is éppen az pletyka terjed, hogy Jadának egy fiatalabb férfival van viszonya –, ők minden nehézség ellenére kitartottak egymás mellett. A hollywoodi álompár imidzsét pedig csak tovább erősítik a gyerekeik, akik nemcsak megjelenésükben hasonlítanak a szüleikre, de legalább annyi tehetséggel is meg vannak áldva. De kik is pontosan a Smith-gyerekek, és mit lehet róluk tudni?

Olvastad már?

Willard Carroll „Trey” Smith III

 

View this post on Instagram

 

“If the world attacks, and you slide off track, remember one thing… I got your back” #Family #AceNation #Loveya

A post shared by Trey Smith (@treysmith0011) on Jul 1, 2019 at 1:26pm PDT

Az egészen érdekes nevű, Willard Carroll „Trey” Smith III. 1992. november 11-én született, ő Will Smith legidősebb gyereke, aki még az első feleségétől, Sheree Zampinotól született. Bár Will és Trey között nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat, ma már nagyon közel állnak egymáshoz, és a fiú Jada Pinket Smith-re is második anyjaként tekint. A fiú zenéléssel foglalkozik, de mellette színészkedik is, és rendszeresen hangoztatja, hogy milyen büszke fiatalabb testvéreire, akik szintén elindították már a karrierjüket.

Jaden Christopher Syre Smith

 

View this post on Instagram

 

Opening Night of the #KODtour. Here supporting @c.syresmith. @LizaKoshy in the building! . Thanx @realcoleworld for havin’ us.

A post shared by Will Smith (@willsmith) on Aug 9, 2018 at 7:34pm PDT

Jaden 1998. július 8-án született, ő Will Smith és Jada legidősebb közös gyereke. A fiú a 2008-as A boldogság nyomában című filmmel kezdte meg színészi karrierjét, amiben egyébként apjával együtt játszott. A elmúlt években több filmben és sorozatban is feltűnt, ám mostanában inkább a zenei karrierjére összpontosít. Rapperként és énekesként két lemezt is kiadott, mellette pedig már modellként is kipróbálta magát.

Willow Camille Reign Smith

 

View this post on Instagram

 

! Happy Birthday <Dad>❤LOVE YOU

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on Sep 25, 2018 at 7:09am PDT

Willow 2000. október 31-én született, ő Will és Jada legfiatalabb gyereke. Willow is évek óta  színészkedik, és – Jadenhez hasonlóan – annak idején ő is az apja mellett debütált, csak ő a Legenda vagyok című filmben. Azóta más projektekben is kipróbálta már magát, jelenleg állandó vendége például anyja kerekasztal-beszélgetéses műsorának, a Red Table Talknak. 2014 óta három kislemeze és három stúdióalbuma is megjelent, köztük a leghíresebb, Whip My Hair című dallal, ami az Egyesült Államokban platinalemez lett. Willow tavaly azt is elárulta, hogy biszexuális, és hogy nyitott lenne egy poliamor kapcsolatra.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images