Beyoncé csak feketének hazudja magát, pedig valójában olasz?

2020. július 07.
Egy Twitteren terjedő összeesküvés-elmélet szerint Beyoncé valójában egy olasz származású, Ann Marie Lastrassi nevű nő, aki csak megjátssza, hogy afroamerikai...

Ezt az egészen bizarr összeesküvés-elméletet egy K.W. Miller nevű floridai politikus indította el, aki a minap az alábbi szöveget posztolta Twitterre:

„Beyoncé még csak nem is afroamerikai. Csak megjátszotta, de most lelepleződött. A valódi neve Ann Marie Lastrassi, és olasz származású. Ez a hazugság része a Soros-tervnek és a Black Lives Matter mozgalomnak. Beyonce, figyelünk!”

Olvastad már?

Gondolhatnánk, hogy ezzel a nagy leleplezéssel Miller pontot is tett az ügy végére, és kezét a tarkójára kulcsolva hátra dőlt, mint aki jól végezte dolgát… De nem így történt. A politikus ugyanis egy újabb tweetben folytatta a kirohanását:

„Jó, ha tudjátok, hogy Beyoncé Formation című száma egy titkos üzenet a globalistáknak. Ebben a számban egyértelműen bevallja, hogy sátánista, és az alabamai és louisianai sátánista egyházat dicsőíti. És a táskájában is sátánista szimbólumokat hord.”

A politikus posztjára rengeteg reakció érkezett. Míg a legtöbben csak röhögtek rajta, voltak, akiket komolyan megrémisztett, hogy egy láthatóan mentális problémákkal küzdő férfi is indul a kongresszusi választásokon.

Ezek után mi már nem is szeretnénk semmit hozzáfűzni a dologhoz…

Olvass tovább!

Fotó: Profimédia