Jennifer Garner a legjobb szakítási tanácsot adta

2020. július 09.
Azt eddig is tudtuk, hogy Jennifer Garner Instagram-oldala az egyik legvidámabb hely a Földön. Ám a színésznő nem csak abban járatos, hogyan vidíthat fel valakit, a szakításnak is a szakértője.

Fantasztikus tartalomból nincs hiány Jennifer Garner közösségi oldalán. Remek sütési tippeket ad, miközben igyekszik nem felébreszteni gyermekeit, bemutatja a karanténdivatot, megküzd a mosással a cicája segítségével, és megosztja rajongói inspiráló történeteit a világ minden pontjáról. Most pedig újabb okot adott arra, hogy még jobban szeressük.

Shayn Vitti Avila (@meregoddess) nevű követője a kommentszekcióban vallott arról, hogy milyen küzdelmet jelent számára elhagynia férjét. „Bárcsak én is olyan boldog lennék, mint te, és olyan biztonságban érezném magam. Ezt nem sértődöttségből írom, mert te olyan jó és kedves embernek mutatod magad. A tetteid mutatják azt, hogy te jó és kedves vagy. Arról van szó, hogy végre összeszedtem a bátorságomat, hogy megmondjam a férjemnek, elhagyom az évekig tartó érzelmi bántalmazás után, és úgy érzem, soha többé nem találom meg a boldogságot és biztonságot” – írta Garnernek (és Garner 9,3 millió követőjének) a kommentelő. „A posztjaid gyógyírt jelentenek, ám ott van bennem az érzés, hogy én sohasem érek el addig, mint te. A férjem olyan bosszúszomjas és erős, nekem pedig nincs semmim és senkim. Miért mondom ezt egy idegennek? Tényleg nem tudom.”

A több száz válaszoló között maga Jennifer Garner is üzent követőjének: „A szíved most nehéz, nagyon sajnálom. Valahol mélyen erős nő vagy, emlékeztesd magad az erősségeidre és az értékeidre. Remélhetőleg képes vagy megnyugtatni az elméd és a szíved imával/meditációval/sporttal/művészettel. Jön a nevetés is majd, és tényleg megéri harcolni érte. Addig is, veled vagyok.”

Olvastad már?

Forrás: Mariclaire.com
Fotó: Getty Images