Serena Williams és lánya tökéletes páros a teniszpályán

2020. július 10.
A huszonháromszoros Grand Slam-bajnok teniszezőnő, Serena Williams nem is találhatott volna cukibb edzőpartnert lányánál, Olympiánál, akivel egyforma lila ruhában mutatták meg, hogy az alma bizony ezúttal sem esett messze a fájától.

Tökletes párost alkotott lányával, a kétéves Olympiával Serena Williams a teniszpályán. Az edzést láthatóan élvezték mindketten, és pompás képek születtek az anya-lánya teniszezésről. Természetesen Serena Williams ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, nem egyszerű, fekete vagy fehér teniszruhába bújt kislányával, hanem látványos lila szettet választottak.

View this post on Instagram

Caption this (MUST SWIPE RIGHT)

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Hogy még szembetűnőbb legyen a hasonlóság, Olympia és Serena egyforma testhelyzetben pózolnak, és végtelenül aranyos, ahogy a két és fél éves kislány próbálja utánozni a teniszbajnok mozdulatait. 

Nem állhatta meg szó nélkül a fotókat Venus Williams, Serena testvére sem, aki egyben páros partnere is: „Imádom őt, és téged is nagyon! Ha ez a cukiság fokozódik, nem élem túl!” – írta a fotók alá a büszke nagynéni.

A 38 éves Serena Williams legutóbb februárban játszott nyilvános meccset Washingtonban, de már bejelentette, hogy indul a U.S Openen, amelyet augusztusra halasztottak a koronavírus-járvány miatt. „Úgy érzem, az Amerikai Teniszszövetség jó munkát végez azzal kapcsolatban, hogy mindent megtegyenek a játékosok biztonságáért. Izgalmas lesz. Már több mint hat hónap eltelt a legutóbbi professzionális teniszmeccsek óta” – mondta Williams.

Olvastad már?

Forrás: The Huffington Post
Fotó: Getty Images