Gigi Hadid megmutatta frissen elkészült otthonát: vicces vagy giccses?

2020. július 30.
Egyet biztosan kijelenthetünk, Gigi Hadid nem a letisztult, neutrális stílus és a minimalizmus kedvelője. A várandós modell frissen elkészült lakásában, ahová párjával, Zayn Malikkal költözött be, minden van a tésztával töltött, színes szekrényajtóktól a magazincímlapokkal borított fürdőszobáig.

Az Instagram-oldalán büszkélkedett el frissen elkészült New York-i otthonával Gigi Hadid, aki a képek mellett olyan kulisszatitkokat is megosztott a lakás felújításáról, hogy több lakberendező és tervező, illetve édesanyja, Yolanda Hadid is segítette a közel egy évig tartó munkálatokat. „Az egész tavalyi évet a tervezéssel és az álomotthonom/szerelemprojektem kivitelezésével töltöttem. Természetesen minden a karantén előtt lett kész, amikor kint ragadtunk a városból” – írta a képgaléria mellé Gigi Hadid.

A várandós modell külön felhívta a figyelmet a különleges sarkokra és apró részletekre. Azt biztosan kijelenthetjük, hogy Hadid új lakása rendkívül színes. Felfedezhetünk a képeken egy narancs-kék Missoni kanapét, egy hatalmas faliképet az Austyn Weiner és Eamon Harrington kortárs alkotópárostól, illetve egy ember nagyságú tollat a fal mellett. A fürdőszoba falát a The New Yorker magazin borítóival díszítették, maga a fürdő pedig barna és fehér márvány.

A másik legkarakteresebb eleme Gigi Hadid lakásának a konyha, ahol a szekrényajtókat színes tésztákkal töltötték fel. A bútort Linda Miller Nicholson tervezte, aki növényi festékekkel színezett tésztákból készít műalkotásokat az Instagram-oldala szerint.

Mint az várható volt, a lakás megosztotta a követőket. Sokan ízléstelennek titulálták berendezést, különösen a tésztával töltött szekrényt találták túl soknak a modell rajongói, míg másoknak az óriási toll volt túl sok.

Sokaknak viszont tetszett Hadid új otthona. Hailey Bieber is elismeréssel nyilatkozott róla a kommentek között, és Ruby Rose színésznő is gratulált. Olivia Culpo modellnek pedig a márvány fürdőszoba tetszett különösen.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Instagram, Getty Images