Katy Perry és Orlando Bloom Ausztráliában nevelné fel lányát

2020. augusztus 08.
Heteken belül megszületik Katy Perry és Orlando Bloom lánya. Az énekesnő és a színész azonban nem feltétlenül Amerikában képzeli el a jövőjét. A szülés után a család legszívesebben Ausztráliába tenné át a székhelyét, hogy ott neveljék fel a kicsit.

A 35 éves énekesnő és A Karib-tenger kalózai színésze heteken belül kezében foghatja újszülött lányát. Ám Katy Perry és Orlando Bloom máris újabb nagy lépésre készül. Azt tervezik, hogy a szülés után átköltöznek Ausztráliába. A színész első felesége, Miranda Kerr ugyanis ausztrál, és közös fiuk, a 9 éves Flynn kedvéért a színész egyébként is sok időt tölt a szigetországban. 

„Gondolkodás nélkül odaköltöznék. Szeretek ott lenni – mondta Orlando Bloom a költözésről. – Nemsokára gyermekünk születik egy nagyon különleges és szokatlan világba, így ki tudja? Mindenki megoldásokon és ötleteken gondolkozik, így semmiképp sem vetném el az Ausztráliába költözés lehetőségét. Ráadásul az egyik kedvenc országom.”

„Mindig vonzódtam Ausztráliához és az ausztrálokhoz, egyet még el is vettem – utalt Bloom első házasságára. – Sok időt töltöttem ott, és évekig része volt az életemnek.”

Katy Perry és Orlando Bloom 2019-ben jegyezte el egymást, majd az énekesnő egy videoklipjében, a Never Worn White-ban jelentette be, hogy első gyermekét várja a színésszel. A pár esküvője idén nyáron lett volna Japánban, ám a koronavírus-járvány keresztül húzta terveiket. „Felesleges 2020-ban bármit is eltervezni, úgyis mindig közbejön valami – állt filozofikusan Katy Perry az idei évhez és a halasztásokhoz. – Csak szeretnénk, ha egészségesen megszületne a gyermekünk. Minden másban csupán legfeljebb egy héttel előre tervezünk.”

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images