Első babáját várja Katy Perry és Orlando Bloom

2020. március 05.
Az énekesnő ennél stílusosabban nem is közölhette volna a nagy hírt.

Katy Perry új zenével debütált Never Worn White címmel, aminek videoklipjében elég egyértelmű utalásokat tett arra, hogy első gyermekét várja  Orlando Bloomtól. A klipben Perry nagyon cselesen végig szemben állt a kamerával, így a rajongóknak eleinte fel sem tűnhetett, hogy állapotos. A szám utolsó fél percében aztán hirtelen oldalról mutatta a kamera, amint Perry a szépen gömbölyödő hasát simogatja.

A klip YouTube-premierje után az énekesnő egy élő videóban jelentkezett be Instagramon, ahol hivatalosan is megosztotta követőivel a nagy hírt, és azt is elárulta, hogy eddigi életében a terhességét kellett a leghosszabb ideig titkolnia. Azt nem tudni pontosan, hogy Katy hányadik hónapban jár, annyit viszont elmondott, hogy valamikor a nyáron érkezik a pici.

Ezt olvastad már?

„Idén nyáron sok minden fog történni. Nemcsak a gyerekemnek fogok életet adni, hanem valami olyan dolog is jön, amire már régóta vártatok” – magyarázta az énekesnő. Katy Perrynek és Orlando Bloomnak ez lesz az első közös gyermeke, de a színésznek van már egy kilencéves kisfia korábbi feleségétől, Miranda Kerrtől.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images