Victoria Beckham egyenmaszkba öltöztette családját

2020. szeptember 23.
„A kedvenc (és egyedüli) vendégeim ebben a szezonban!” – tudatta Victoria Beckham, hogy az őszi londoni divathét alkalmából rendezett bemutatóján csak a családja vett részt, ráadásul Harper kivételével egyenmaszkban.

Ahogy mindent, a divatheteket is teljesen átírta a koronavírus-járvány. A világ legnevesebb dizájnerei tartanak az élő divatbemutatók helyett virtuális prezentációkat vendégek nélkül. Így tett Victoria Beckham is, aki úgy döntött, hogy az egyedüli vendégek a családtagjai lesznek a 2021-es tavaszi–nyári kollekciójának londoni divathéten tartott bemutatóján.

A divattervező férje, David Beckham mellett tinédzser fiai, a 18 éves Romeo és a 15 éves Cruz, valamint 9 éves lánya, Harper ülte végig az eseményt, és pózolt a fotókon. A pár legidősebb gyermeke, a 21 éve Brooklyn igazoltan hiányzott, épp New Yorkban tartózkodik menyasszonyával, Nicola Peltz-cel. 

A család összehangolta az arcmaszkokat is, egyedül Harper volt kivétel, akinek a ruhájához passzolt a maszkja. 

A kollekcióról Victoria Beckham azt írta Instagramján, hogy „a korlátok fel is szabadíthatnak”. Hozzátette, hogy spontán reakciók születtek, miközben a kollekción dolgoztak – a távmunkának köszönhetően. „Ösztönösek voltunk. Megkérdeztük magunktól, mi változott? Kik akarunk lenni? Mit akarunk elérni?” – folytatta a divattervező.

„Ez a kollekció a szabadságról szól, a felfedezésről, az öltözésről, arról, hogy legyél önmagad. Arról, ami a sejtjeinkben, a nyelvünkben gyökerezik: határozott szabás, élénk színek, modernitás. A nők öltöztetése” – foglalta össze az új kollekciójának lényegét Victoria Beckham

A Beckham-családtól nem idegen a divatbemutatók világa, Victoria minden bemutatóján az első sorban szurkolnak a divattervezőnek. A 2020-as őszi–téli kollekció bemutatásakor is az egész család egy emberként sorakozott fel, egyedül Brooklyn hiányzott akkor is.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Instagram