Beckhamék alagutat építenek a házukhoz

2020. június 04.
David és Victoria Beckham igencsak retteg mostanában. Olyannyira, hogy a brit vidéki idillben található otthonukhoz most alagutat terveznek építtetni, amelyen keresztül – szükség esetén – az egész család elmenekülhet a föld alatt.

Mivel még egy darabig a Cotswolds-ban időznek családjukkal, David és Victoria Beckham úgy döntöttek, hogy megtoldják kicsit vidéki otthonukat. Ám az időnként extravagáns ötletekkel előrukkoló házaspár ezúttal sem a szokásos módon gondolkozik. Beckhamék ugyanis egy alagúttal tervezik bővíteni kilenc hálószobás házukat, amelyen szükség esetén a föld alatt elmenekülhetnek.

A nyilvánosságra került tervezési dokumentumok szerint Beckhamék a luxusautók garázsából nyitnák az alagutat, amelyen keresztül egyszerűen kihajthatnak. A tervek szerint új alapra van szükség a pincében, hogy ki tudják alakítani az alagutat, illetve a külső épületekhez a gyalogos útvonalat. A pincét eddig bortárolásra használták, a most tervezett, újfajta terheléshez meg kell erősíteni a főpilléreket.

De mi indokolja, hogy olyan hellyé alakítsák otthonukat Beckhamék, mint Bruce Wayne Batman-barlangja?! A házaspár úgy nyilatkozott, hogy azután kezdtek el a saját otthonuk biztonságának fejlesztésén gondolkozni, miután a Tottenham focicsapat középpályásának, Dele Allinak a történetét meghallották. A futballistát ugyanis saját észak-londoni birtokán rabolták ki, miközben egy késsel fenyegették.

Az sem mellékes, hogy a Beckham-családhoz is számtalanszor megpróbálták az évek során betörni, így a biztonság miatti fokozott aggodalmuk alapvetően érthető, ám a szomszédaik biztosan nem lesznek elragadtatva legújabb tervüktől.

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire USA
Fotó: Getty Images