Eugénia hercegnő első gyermekét várja

2020. szeptember 27.
Újabb királyi csemete érkezik a brit királyi családba. Eugénia hercegnő első gyermekét várja férjével, Jack Brooksbankkel.

II. Erzsébet királynő unokája az Instagramon jelentette be az örömhírt: Jack Brooksbankkel 2021 elejére várják első gyermeküket. A képen Eugénia hercegnő és férje egy pár apró, plüssmackós cipellőt tart a kezében.

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

A hír megjelent a brit királyi család hivatalos közösségi oldalán is. „Őkirályi fensége Eugénia hercegnő és Mr. Jack Brooksbank nagy örömmel tudatja, hogy 2021 elején szülők lesznek.” A poszt szerint a leendő nagyszülők, Sarah yorki hercegnő és a dédszülők, így a királynő és Fülöp herceg rendkívül izgatottan várják az új királyi bébit. A pár 2018 októberében házasodott össze.

Eugénia hercegnő 30 éves, ő a legfiatalabb unokája II. Erzsébetnek. Édesapja András herceg, édesanyja Sarah Ferguson. A 34 éves Jack Brooksbankkel egy sítúrán találkozott 2010-ben Svájcban. A férfi 2018 januárjában Nicaraguában kérte meg Eugénia kezét, majd még ugyanazon év októberében egybekeltek a Windsor-kastély Szent György-kápolnájában. A pár a Kensington-palota Ivy Cottage nevű részében él.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images