Gwyneth Paltrow nem tud megöregedni, 48 évesen is ragyog

2020. szeptember 27.
22 évesen a Hetedik című film nemcsak a világhírt hozta el számára, de a forgatáson még Brad Pitt-tel is összejött. A kapcsolatból eljegyzés lett, ám Paltrow nem állt készen az elköteleződésre, ezért a páros három év után szakított egymással. 1999-ban A Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott, majd a gyerekei születése után kicsit visszavonult a filmezéstől. Manapság főként a Goop elnevezésű wellnes birodalmával foglalatoskodik.

Gwyneth Paltrow ma ünnepli 48. születésnapját, ennek alkalmából összegyűjtöttünk néhány emlékezetes pillanatot az életéből.

Gwyneth-Paltrow-Brad-Pitt

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt 1997-ben

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow 1994-ben kezdtek el randizni, és kapcsolatuk annyira komollyá vált, hogy egészen az eljegyzésig jutottak. A tempó azonban a színésznőnek túl gyors volt, ezért 1997-ben végül szakítottak.

Gwyneth-Paltrow

Gwyneth Paltrow Oscar-díjt nyer 1999-ben

Paltrow 1999-ben nyerte meg első, és eddig egyetlen Oscar-díját a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért.

Gwyneth-Paltrow

Gwyneth Paltrow Goldel Globe-díjat nyert 1999-ben

Ugyanezért a szerepért a Golden Globe-díjat is elnyerte 1999-ben.

Chris-Martin-Gwyneth-Paltrow

Chris Martin és Gwyneth Paltrow 2014-ben

2003. december 5-én hozzáment a Coldplay frontemberéhez, Chris Martinhoz, öt hónappal később, május 14-én megszületett a lányuk, Apple Blythe Alison Martin, és szűk két évvel ezután fiuk, Moses Bruce Anthony. A színésznő és az énekes házassága több mint 10 évig tartott, 2016-ban mentek szét.

Gwyneth-Paltrow-Brad-Falchuk

Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk 2019-ben

Gwyneth Paltrow 2018-ban házasodott össze Brad Falchuk producerrel, akivel a Glee forgatásán ismerkedett meg.

Gwyneth-Paltrow

Gwyneth Paltrow 2020-ban

A Goop 2008-ban egyszerű hírlevélként indult, amiben Paltrow edzéstippeket és recepteket közölt követőivel, az évek során azonban elképesztő sikereket aratott. 2015-ben már az életmódtippek mellett szakácskönyveket, ruhákat is árult, mostanra pedig egy komplett wellnessbirodalmat épített fel.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images