Gwyneth Paltrow-nak sem mindig könnyű együttműködni az exférjével

2020. szeptember 23.
A színésznő meglepő őszinteséggel beszélt volt férjéről és jelenlegi kapcsolatukról.

A Coldplay frontembere, Chris Martin és Gwyneth Paltrow 12 évig élt házasságban, két közös gyerekük is született, ám 2016-ben elváltak útjaik.

A 47 éves színésznő azóta újra megházasodott, exférje pedig Dakota Johnsonnal van együtt. A gyerekek azonban továbbra is összekötik az egykori párt, és úgy mint más földi halandóknál, a közös felügyelet náluk sem megy mindig zökkenőmentesen.

 

View this post on Instagram

 

WFH with some moral support 💚

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Apr 7, 2020 at 11:55am PDT

Drew Barrymore online talkshowjának ezen a héten Gwyneth Paltrow volt a vendége, aki a beszélgetés közben meglepően őszintén beszélt a válásáról, és arról, hogyan tudják megoldani exférjével a 14 éves Moses és a 16 éves Apple nevelését.

„Attól, hogy a házasságunknak vége lett, még mindig egy család vagyok. És így lesz örökre. De vannak napok, amik nem olyan fényesek, mint amilyennek kívülről tűnnek. Vannak jó és rossz napjaink, de azt hiszem, a célunk mindig ugyanaz, hogy a legjobb legyen a gyerekeinknek. Attól, mert szakítottunk, még ugyanúgy szerethetjük a másikban azokat a dolgokat, amiket régen is” – nyilatkozta Paltrow.

Mindehhez a színésznő még azt is hozzátette, hogy úgy érzi, a válása óta sokkal jobb és harmonikusabb a kapcsolata Chris Martinnal, mint amilyen a házasságuk során volt.

Olvass tovább!

Fotó: Profimédia