Deborra Lee-Furnessnak elege van abból, hogy a férjét, Hugh Jackmant melegnek gondolják

2020. szeptember 30.
A színészről már évek óta azt pletykálják, hogy csak azért vette el feleségét, hogy így leplezze, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Hiába házasok már 24 éve, a bulvársajtóban a mai napig gyakran előjön az az összeesküvés-elmélet, miszerint a most 51 éves Jackman kizárólag azért van együtt a nála 12 évvel idősebb feleségével, hogy ezzel a kamu kapcsolattal fedje el homoszexualitását. Hiszen mi másért is akarna valaki egy idősebb nőt elvenni…

Deborra-Lee-Furness-Hugh-Jackman

Deborra Lee-Furness, Hugh Jackman felesége nemrég egy beszélgetős műsorban hozta fel a témát, ahol azt is elmondta, hogy mennyire sértőnek érzi, hogy az emberek melegnek gondolják a férjét.

„Olyan sok éve meleg már – mondta nevetve a színésznő az interjú során. – Én is meleg voltam az emberek szerint, és megdöbbentek, amikor kiderült, hogy férjhez mentem.” Lee-Furness szerint sértő, hogy a fértjét melegnek gondolják, már csak azért is, mert fordított esetben, mint mondta, Elton John is kiakadna rajta, ha őt leheteróznák.

Deborra Lee-Furness és Hugh Jackman az ausztrál Correlli című sorozat forgatásán ismerték meg egymást, és mindössze egy év randizás után, 1996-ban összeházasodtak. Többször is próbálkoztak közös gyerekkel, de miután Lee-Furness kétszer is elvetélt, inkább az örökbefogadás mellett döntöttek. A párnak egy 15 éves lánya és egy 20 éves fia van.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images