Deborra Lee-Furnessnak elege van abból, hogy a férjét, Hugh Jackmant melegnek gondolják

2020. szeptember 30. |

A színészről már évek óta azt pletykálják, hogy csak azért vette el feleségét, hogy így leplezze, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Hiába házasok már 24 éve, a bulvársajtóban a mai napig gyakran előjön az az összeesküvés-elmélet, miszerint a most 51 éves Jackman kizárólag azért van együtt a nála 12 évvel idősebb feleségével, hogy ezzel a kamu kapcsolattal fedje el homoszexualitását. Hiszen mi másért is akarna valaki egy idősebb nőt elvenni…

Deborra-Lee-Furness-Hugh-Jackman

Deborra Lee-Furness, Hugh Jackman felesége nemrég egy beszélgetős műsorban hozta fel a témát, ahol azt is elmondta, hogy mennyire sértőnek érzi, hogy az emberek melegnek gondolják a férjét.

„Olyan sok éve meleg már – mondta nevetve a színésznő az interjú során. – Én is meleg voltam az emberek szerint, és megdöbbentek, amikor kiderült, hogy férjhez mentem.” Lee-Furness szerint sértő, hogy a fértjét melegnek gondolják, már csak azért is, mert fordított esetben, mint mondta, Elton John is kiakadna rajta, ha őt leheteróznák.

Deborra Lee-Furness és Hugh Jackman az ausztrál Correlli című sorozat forgatásán ismerték meg egymást, és mindössze egy év randizás után, 1996-ban összeházasodtak. Többször is próbálkoztak közös gyerekkel, de miután Lee-Furness kétszer is elvetélt, inkább az örökbefogadás mellett döntöttek. A párnak egy 15 éves lánya és egy 20 éves fia van.

Olvass tovább!

Miért sokkol mindenkit, hogy Keanu Reeves korban hozzáillő nőt választott?

Miért sokkol mindenkit, hogy Keanu Reeves korban hozzáillő nőt választott?

A világ egyik fele ledöbbent, amikor nemrégiben Keanu Reeves kéz a kézben jelent meg barátnőjével, Alexandra Granttal a LACMA Art + Filmgála vörös szőnyegén. Zavarba ejtő volt, hogy a kommentek szerint a legnagyobb megrökönyödést az váltotta ki, hogy ez az 55 éves, vonzó, sikeres férfi egy hasonló korú párt választott.

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok