Macaulay Culkin maszkja a műfaj megkoronázása

2020. október 13.
Valószínűleg nem létezik menőbb maszk annál, mint amit Macaulay Culkin húzott magára. A Reszkessetek, betörők! című filmet idéző arcmaszk színtiszta nosztalgia.

Amint megláttuk a Reszkessetek, betörők! gyereksztárjának, Macaulay Culkinnak kultikussá vált szerepét felelevenítő maszkját, szinte hallottuk Kevin McCallister after shave utáni sikolyát. Culkin 1990-ben és 1992-ben játszotta el a karácsonyi film két részében a főszereplő kisfiút, akinek karaktere hosszú évekig kísértette a színészt, ám mára úgy tűnik, már tud humorral és némi nosztalgiával gondolni a filmre, amely világhírűvé tette.

Az Instagramra posztolta magáról Macaulay Culkin azt a fotót, amelyen egy nyomtatott maszkot visel. Az arcnyomatos maszkra pedig azt a legendás sikolyt nyomtatták, amikor a filmbeli Kevin kipróbálta apja after shave-jét. „Ne felejtsetek el maszkot húzni, srácok” – írta a kép mellé a 40 éves színész.

Culkin pedig még tovább fokozza a kilencvenes évek iránti nosztalgiát posztjával. Ha jól megnézzük a fotót, a színész szelfije mögött egy Legóból épült Empire State Buildinget láthatunk, amely a Reszkessetek, betörők! helyszínének, New Yorknak az ikonikus épülete.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images