Az élet 40 felett sem áll meg – Sztárok, akik nem bánják az idő múlását

2020. október 16.
A legtöbb ember, ha tehetné, valószínűleg megállítaná az idő múlását. Pedig az öregedésnek is megvan a maga szépsége – tudják ezt jól a következő sztárok is, akik korábban többször is nyilatkoztak arról, miért is örülnek neki, hogy már elmúltak 40 évesek.

Kristen Bell

„Úgy érzem, hogy jobban ura vagyok az életemnek és boldogabb vagyok, mint valaha. Mindezt az évek alatt kialakult tudásomnak, bölcsességemnek köszönhetem, és annak, hogy a személyiségem folyamatosan fejlődött. Hogy könnyebb volt-e a húszas éveimben formába kerülnöm, és egyszerűbb volt-e elérni azt a bizonyos bikinitestet? Persze, de ezek a dolgok nem érnek annyit, mint az a tudás, amit 40 éves koromra szereztem. Szeretem a koromat, és úgy viselem, mint egy kitüntetést.

Gwyneth Paltrow

„Már nem vagyok 20-30 éves, 46 éves vagyok, és imádok 40-es lenni. Van valami hihetetlen szabadságérzés, ami 40 éves korod után elkezd átjárni. Ma már ismerem magam, tudom ki vagyok, és nem aggódom amiatt, hogy mit gondolnak rólam az emberek.”

Ezt olvastad már?

Reese Witherspoon

„Úgy érzem, hogy az ősz haj és a finom ráncok valójában olyan értékek, amiket kiérdemeltem, és amiket szeretek. Jobban szeretek 43 lenni, mint 25. 43 éve élek ezen a bolygón, ma már átlátom a dolgokat, de 25 évesen ez nem volt így. Rengeteg tapasztalatot szereztem az évek alatt, ma már tudom, mi az a változás, amit látni szeretnék a világon, és tudok is ezekről beszélni.”

Helen Mirren

„A legjobb dolog abban, hogy elmúltál 70, pont az, hogy elmúltál 70. Persze 45 évesen még a gondolattól is rettegtem, hogy egyszer 70 leszek. De a valóság az, hogy mindössze két opciód van az életben: vagy meghalsz fiatalon, vagy megöregszel. Ennyi, nincs más lehetőség. Persze 25 évesen még vagánynak is tűnhet a korai halál ötlete, egy James Dean-féle romantikával gondolnak erre az emberek. De végül megérted, hogy az élet túlságosan élvezetes ahhoz, hogy fiatalon meghalj.”

Drew Barrymore

„Gyerekkoromban arra vágytam, hogy idősebb legyek, hiszen mindig csak dolgoztam, és nem voltam igazán gyerek. Aztán 20 éves koromban úgy éreztem, hogy végre gyerek akarok lenni. Most, életemben először elégedett vagyok a korommal, és azzal, ahol tartok az életemben. Tökéletes. Szeretek 40 éves lenni. Kényelmes érzés.”

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images