Nagyot megy a karanténszőke trend a sztárok között is

2020. június 29.
A bezártság szürke hónapja magukkal hozták a nosztalgikus és életerős, feltűnő szépségtrendeket, a cseresznyevörös ajkak és körmök mellett egyre többen indítják a nyarat hirtelenszőke frizurával. A sztárok között már olyan „állandó” barnák is szőkére váltottak, mint Kaia Gerber vagy Emily Ratajkowski.

Úgy fest eddig, hogy az idei nyár egyik legizmosabb trendje – legalábbis frizurák terén – a napszítta hatású szőke haj, állítja a Refinery29 oldal. A szőkére hangolt divatérzékenyek között már egyre több hírességet is találunk, akik a karanténidőszak ingerszegény környezetét és szürke hétköznapjait egy friss, hirtelenszőke új hajszínnel írnák felül. A „karanténszőke” sorba már Cindy Crawford modell lánya, Kaia Gerber, az énekesnő Ciara (mégpedig pazar, sötét aranyszőkén csillogó melírcsíkokkal), sőt, a megrögzött barna Emily Ratajkowski is beállt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Day 1 as a blondie

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2020, időpont: 6:31 (PDT időzóna szerint)

A szőkítés terén kezdő, buja barna tincseiről és lenge fotóiról ismert amerikai modell, akit EmRata néven is emlegetnek, egy mézszínű, kellemes árnyalattal állt át a világos oldalra, a hírek szerint nem csak divatérzékenységből, hanem mert a hírek szerint jövőre egy hajápolási márka színkímélő hajcsaládjának arcaként láthatjuk.

Láttad már?

A szőkeláz Kylie Jennert is elérte, igaz, ő egyelőre óvatos tempóban meríti ki a szőke bombázó kategóriát, megmaradva jellegzetes sötétbarna tincseinél, csupán egy jó minőségű platinaszőke paróka segítségével. Millie Bobby Brown pedig egy további kategóriát képvisel, aki a hajhosszabbítás segítségével szőkített pár árnyalatot a haján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MamaCita 😝 + Duet with my bestie @LaLa This was a good one. 🥰 #Spanish

Ciara (@ciara) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2020, időpont: 6:03 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

she’s back

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Jún 27., 2020, időpont: 2:37 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

straight or curlyyyy 🖤

mills (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés, Jún 23., 2020, időpont: 10:18 (PDT időzóna szerint)