Sztárok, akik felismerhetetlenre plasztikáztatták magukat

2020. szeptember 05.
Bár a bulvárlapok szeretnek szenzációt csinálni belőle, valójában teljesen normális, ha a hírességek arca az évek, évtizedek alatt megváltozik. Ők is csak emberek, és az öregedés ellen még Hollywood sem találták fel a gyógymódot. Az viszont egészen más tészta, amikor a sztárok arca nem a kor miatt, hanem az esztétikai beavatkozások miatt torzul szinte felismerhetetlenné. Lássuk, kik azok a hírességek, akik túltolták a plasztikát!

Mickey Rourke

Mickey-Rourke

Mivel a színész amatőr boxoló is volt, már a ’90-es években átesett néhány kozmetikai beavatkozáson, hogy rendbe hozzák az arcán szerzett sérüléseket. Rourke egy idő után egészen rákapott a műtétekre, és végül már nem csak muszájból feküdt kés alá: többször esett át ráncfelvarráson, az arccsontjába és állába implantátumokat ültettek, és az ajkait is feltöltette. A színésznek a beavatkozások hatására inkább gumiszerű, mintsem fiatalos lett a kinézete.

Donatella Versace

Donatella-Versace

Donatella Versace gyakorlatilag Mickey Rourke női megfelelője – a Versace-ház örökösnője a folyamatos beavatkozások miatt szintén gumiarcúvá változott. Pedig eredetileg Donatella is nagyon dekoratív volt, de az idő múlásába, úgy néz ki, hogy nem tudott belenyugodni. Bár pontos infók nincsenek arról, hogy milyen beavatkozásokat végezhettek rajta, de a szakemberek szerint a viaszos hatást a túlzásba vitt lézerterápia és botox okozhatja, valószínűleg ültettek be neki állcsont-implantátumot is, az arca furcsa puffadtságáért és a szája természetellenes kinézetéért pedig a különféle töltőanyagok, fillerek a felelősek.

Ezt olvastad már?

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn-Wildenstein

Ez az az eset, amire egyszerűen már szavak sincsenek. Egészen érthetetlen, hogy Jocelyn Wildenstein miért tette ezt magával. A nő egyébként azzal szerzett hírnevet magának még az ’90-es években, hogy egy milliárdos felesége volt, akitől a válás után egy rakás pénzt szerzett. Ezt a pénzt költötte aztán plasztikára, és tette tönkre gyakorlatilag az egész arcát. Az információk szerint felvarratta a szemöldökét, feltöltette az ajkait, emellett implantátumot rakatott az arcába, és a szemét is számtalanszor átszabatta, hogy elérje a szerinte cicás hatást… Wildenstein egyébként már 80 éves.

Renée Zellweger

Renée-Zellweger

Az előbbi hírességekhez képest Renée Zellweger szerencsére egészen kispályás – az viszont tény, hogy az arcvonásai az utóbbi években drasztikusan megváltoztak, és nem feltétlen az öregedéstől. Valószínűleg felvarratta a szemhéját, valamint jó adag botoxszal és fillerekkel próbálja meg ránctalanítani az arcát.

Lara Flynn Boyle

Lara-Flynn-Boyle

Lara Flynn Boyle nevét a ’90-es évek elején ismerte meg az egész világ, amikor megkapta Donna Hayward szerepét a Twin Peaks című kultikus sorozatban. A színésznő később is számtalan sikeres filmben és sorozatban játszott, az ezredforduló környékén, mindössze 30 éves korában aztán megismerkedett az esztétikai bőrgyógyászat és plasztikai sebészet szépségeivel, és az évek során gyakorlatilag átformálta az egész arcát. A szája már az első, 2002-ben készült fotón sem biztos, hogy természetes volt, mostanra azonban a túlzásba vitt fillerektől az arca teljesen felpuffadt. De tény és való, hogy ráncai nincsenek.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images, YouTube