Anne Hathaway egy év után végre elárulta második gyermeke nevét

2020. október 28.
Közel egy évet kellett várni rá, de végül elárulta második gyermeke nevét is Anne Hathaway. A szülők maradtak a konzervatív vonalon a névadással, a kisfiút Jacknek nevezték el.

Nem tartozik a magánéletét a nyilvánosság előtt élő sztárok közé Anne Hathaway. A színésznőnek így 11 hónapig sikerült titokban tartania második gyermeke nevét. Hathawaynek és férjének, Adam Shulmannek már van egy 4 éves kisfia, Jonathan, nemsokára egyéves második gyermekük pedig a Jack nevet kapta szüleitől.

anne-hathaway-gyerek-nev

„Most van egy csodálatos 11 hónapos fiam, de már a Roald Dahl: Boszorkányok forgatása alatt is várandós voltam, így technikailag ő is mindenhol ott van a filmben – viccelődött Anne Hathaway, aki nem sokkal az első ruhapróbák előtt fedezte fel terhességét. – Joanna Johnston volt a jelmeztervező. Ő azzal kezdte, hogy nagyon szűk derékvonalú ruhákat szeretne. Mivel előtte jöttem rá, hogy terhes vagyok, így először csak óvatosan mondtam, hogy inkább ne, nem lenne jó ötlet. Mikor rákérdezett, hogy miért, zavartan csak azt válaszoltam, hogy ismerem magam, megvan rá az okom.”

Hathaway végül azt mondta Johnstonnak, hogy szeretne olyan szabad lenni, mint a karaktere, így jobb, ha mindent kicsit bővebbre szabnak. 

Most, egy évvel a forgatások után Hathaway nem is lehetne boldogabb, mint két fiával. „Most már Jack is elég nagy ahhoz, hogy birkózzanak, ami új szintre emelte a kapcsolatukat, és nagyon cukik” – mondta a színésznő. 

Amikor a 37 éves Hathaway és 39 éves férje az Instagramon bejelentették tavaly júliusban, hogy második gyermeküket várják, nem titkolták azt sem, hogy milyen nehéz út vezetett idáig. A színésznő nem számolt be a nyilvánosságnak külön arról, mikor született meg második gyermeke, de tavaly decemberben már babahordozóval látták a családot.

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images