Scarlett Johansson a legnagyobb titokban harmadszor is férjhez ment

2020. október 30.
A Meals On Wheels America nevű jótékonysági szervezet Instagram-oldalán jelent meg a hír, miszerint Scarlett Johansson színésznő és Colin Jost komikus a hétvégén összeházasodtak.

A pár két év randizás után 2019-ben jegyezte el egymást, és ha nem tombolna még mindig világszerte a koronavírus-járvány, akkor valószínűleg a nyáron keltek volna egybe egy nagyobb ceremónián. Így viszont halasztani kellett a dolgot, a vírus miatt pedig inkább csak egy meghitt, családias szertartást tartottak.

„Örömmel jelentjük be, hogy Scarlett Johansson és Colin Jost a hétvégén egy meghitt ceremónia keretében, szűk családi körben összeházasodtak, szigorúan betartva a biztonsági óvintézkedéseket” – olvasható Meals on Wheels America Instagram-posztjában, amiben egyébként arra is kéri a pár a rajongókat, hogy adakozzanak a szervezetnek.

Ez Johansson harmadik házassága, korábban Ryan Reynolds színész és Romain Dauriac újságíró felesége volt.

Mit lehet tudni Scarlett Johansson és Colin Jost kapcsolatáról?

Colin-Jost-Scarlett-Johansson

A pár 2006-ban találkozott először, amikor Johansson először vendégeskedett a Saturday Night Live show-ban, ahol pedig Jost akkor kezdett el dolgozni íróként. A komikus nemrég úgy nyilatkozott, hogy ő már ekkor felfigyelt Johanssonra, a színésznőben viszont Jost nem hagyhatott mély nyomokat, ugyanis ő későbbre datálja a megismerkedésüket. 2017-ben Johansson ismét szerepelt a műsorban, ekkor pedig végre ő is észrevette Colin Jost, olyannyira, hogy a bulvárlapok szerint a pár a műsor után együtt bulizott, sőt a Page Six arról is beszámolt, hogy látták őket egy bárban csókolózni.

Néhány hónappal az eset után Scarlett Johansson és Romain Dauriac véglegesítették a válásukat, 2017 novemberében pedig már Johansson és Jost egy párként debütált a New York-i Természettudományi Múzeumban rendezett partin.

Az eljegyzés hírét a színésznő sajtósa 2019. május 19-én erősítette meg, innen pedig már egyenes út vezetett a múlt hétvégén tartott titkos esküvőhöz.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images