Esküvői szezon és késő tavaszi romantika

2020. május 31.
Ebben a késő tavaszi időszakban, amikor is minden virágba borul körülöttünk, kétségtelenül a romantikáé a főszerep. Pompás színkavalkád jelenik meg a természetben, és bódító virágillat lengi át a levegőt, de küszöbön az esküvőszezon is – még ha kicsit visszafogottabban is.

Indul az esküvői szezon

Hamarosan elérkezik a boldogsággal és érzelmekkel teli álomnap, de még mindig hiányzik valami? A Bonami összeállításában minden megtalálható, amivel emlékezetesebbé tehetjük a nagy napot. Ha vendégként veszünk részt a lánybúcsún vagy az esküvőn, akkor szerezzünk be egy ötletes ajándékot – mint például egy retró hangulatú lemezjátszó –, amivel meglephetjük az ifjú párt.


Stílusos lánybúcsú kiscsoportban

Mielőtt belevágnál életed legnagyobb kalandjába, vegyél búcsút stílusosan a szingli életedtől. Általában a tanúk felelőssége a fergeteges parti megszervezése. Segíts nekik, hogy az ízlésedhez legjobban illő esemény lehessen a lánybúcsúd. Függetlenül attól, hogy a fényűző, limuzinos és pezsgős partikat vagy a meghittebb kerti piknikezést részesíted előnybe, poharakra, szalvétákra és más ötletes kiegészítőkre biztosan szükséged lesz.

Bonami-tipp: Ökológiai választás Óvd a természetet, és kerüld a műanyag szívószálak használatát. A fémből készült szívószálakat többször is használhatod és a környezetre sincsenek káros hatással.


Dekorációk a nagy napra

Ez az a nap, amire hosszú éveken át emlékezni fogsz, ezért tegyél meg mindent, hogy tökéletes legyen! A gyertyatartókkal, lámpásokkal, vázákkal és dekoratív láncokkal, fényfüzérrel tündérmesébe illő hangulatot hozhatsz létre. Az ízléses textíliákkal a vendégek otthonosan érezhetik magukat. A hangulat már csak a társaságon múlik. A miliő csodás lesz.

Bonami-tipp: Ha az esküvődet szabadtérre tervezed meg, akkor egy fa árnyékában, egy stílusos szőnyeggel és a hozzáillő párnákkal kellemes atmoszférát varázsolhatsz a kertbe.

Láttad már?

DIY dekorációk

A természetes madzag segítségével a hagyományos befőttes üvegekből és üvegpalackokból magad is látványos vázákat hozhatsz létre. Tegyél réti virágokat és különböző növényeket a kézzel készített virágtartókba, és függeszd fel őket a fára vagy a kerítésre.

Ünnepi asztal

Ügyelj arra, hogy egymáshoz illő virágokat, tányérokat, poharakat és evőeszközöket válassz. A romantikus szabadtéri vacsora a naplementében mindenkit lenyűgöz. Friss virágokkal még nagyobbat dobhatsz a hangulaton. Minél több, annál jobb.
Ha igazán látványos megjelenést szeretnél ezen az alkalmon, akkor érdemes összehangolni a dekorációt a virágokkal, hiszen így alkotnak egységes egészt. Válassz egy színpalettát, és alkalmazkodj ahhoz mindenben.

Az apróságok ereje

Az esküvő nemcsak a szerelemről és a romantikáról szól, hanem az élet iránti szeretetről is. Ha ilyen szemmel nézünk az eseményre, akkor rájövünk, hogy milyen hangsúlyos szerepe van minden apróságnak. Ezért érdemes odafigyelni az esküvő részleteire is, amihez elengedhetetlen egy esküvői napló, hogy ne vesszünk el a sok teendőben.

Olvastad már?