Mariah Carey máris karácsonyi üzemmódba kapcsolt

2020. november 03.
Meg sem várta halloween végét, Mariah Carey máris átkapcsolt karácsonyi módba. Az All I Want For Christmas Is You énekesnője a rajongóit is arra biztatta, hogy tegyék ugyanezt.

Le sem tagadhatná az ötvenéves énekesnő, hogy a karácsony a kedvenc ünnepe. Meg sem várta halloween végét, Mariah Carey máris arra biztatja rajongóit, hogy hozzá hasonlóan váltsanak át karácsonyi hangulatba, és december végéig maradjanak is abban. 

mariah-carey-karacsony

Az Instagram-oldalára töltött fel egy kisfilmet az énekesnő, amelyben egy – a halloween hagyományainak megfelelően – ijesztőre maszkírozott alak egy pókhálókkal feldíszített szobaajtón nyit be. Az ajtón a még nem és a pont időben feliratok láthatók, és amikor az idegen nagy lendülettel kitárja a szobaajtót, Mariah Carey látható a közepén, tökéletes karácsonyi dekorációval körülvéve. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Guess what? ❄️

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés, Nov 1., 2020, időpont: 7:16 (PST időzóna szerint)

Miután az órájára pillant, Mariah is azt kiáltja: „Itt az idő!”, majd elindul ikonikus karácsonyi dalának bevezető dallama. 

Rajongóinak sem kellett kétszer mondania egy ilyen év vége felé közeledve, mint az idei, hogy tegyenek hozzá hasonlóan, a kommentek szerint teljes lelkesedéssel fogadták az énekesnő ötletét, hogy idén legyen korai a karácsony.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images