Várandós sztárok, akiket a megváltozott testük miatt szégyenítettek meg

2020. november 03.
Azt már megszokhattuk, hogy a nők testéről mindig mindenkinek megvan a véleménye – az viszont már egy merőben új szint, amikor az emberek a várandós nők alakját kritizálják. Egészen felháborító, de az alábbi sztárokat a növekedő pocakjuk miatt szégyenítették meg.

Kim Kardashian

kardashian-csalad-halloween-jelmez-kim-givenchy

Kim Kardashiant rendszeresen betámadta a sajtó 2014-ben, amikor az első gyerekével, North Westtel volt várandós. Állandó téma volt a celeb súlygyarapodása, sőt voltak, akik konkrétan egy bálnához hasonlították, amikor Kardashian megjelent a MET-gálán a híres virágos ruhájában.

Chrissy Teigen

chrissy-teigen

Chrissy Teigen többször is áldozatául esett a testszégyenítésnek, amikor 2015-ben kislányával, Lunával volt terhes. Az Instagram-képei alatt a kommentelők például rendszeresen arról tanakodtak, hogy vajon azért ilyen „nagydarab” a modell, mert ikreket vár. Egyszer aztán Teigennek elege lett, és reagált ezekre a beszólásokra: „Nincsenek ikrek. Tudom, mire megy ki a dolog. Szálljatok ki a méhemből.”

Ezt olvastad már?

Elsa Pataky

Elsa-Pataky

Elsa Patakynak akkor szóltak be a terhes hasára, amikor 2014-ben, ikreket várva megjelent az Oscar-gálán. Az egyik bulvárlap így írt a színésznőről: „Nem is terhes hasnak tűnik, inkább olyan, mintha sörhasa lenne.”

Kate Middleton

Kate-Middleton

2017-ben, a terhessége alatt Katalin hercegnét sem kímélték a trollok. Ám vele a kommentelőknek nem az volt a baja, hogy „túl nagydarab” lett, hanem, hogy „túlságosan lesoványodott”, sőt volt, aki „alultápláltnak” nevezte. Mindeközben nyílt titok volt, hogy a hercegné hyperemesis gravidarumtől,  azaz vészes terhességi hányástól szenved, ami egy súlyos betegségnek számít mind a kismamára, mind a babára nézve.

Hayden Panettiere

Hayden-Panettiere

A színésznő 2014-ben lett a testszégyenítés áldozata, amikor lányával, Kayával volt terhes. Rendszeresen kövérnek titulálták a bulvárlapok, amikor pedig 8 hónapos várandósan lefényképezték egy fürdőruhában, az egyik lap egy óriási kemencének nevezte.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images