„Tudtam, hogy örökké emlékeznem kell erre a pillanatra” – Chrissy Teigen őszintén mesélt vetéléséről

2020. október 28.
Október 1-jén egy megrázó Twitter-posztban jelentette be Chrissy Teigen, hogy egy terhességi kompiláció miatt elvesztette harmadik babáját. A modell a bejegyzés óta nem beszélt a tragédiáról, most azonban megtörte a csendet, és egy érzelmes esszében írta le a gondolatait.

A szomorú bejelentés mellett az október 1-i posztban Crissy Teigen több, a kórházban készült drámai fotót is közzé tett – az egyiken például a kisbabát a karjában tartotta, miközben a férje odabújt hozzájuk. A medium.com-on tegnap közzétett esszében a modell hosszan és őszintén írt arról, miért döntöttek úgy, hogy ezeket a pillanatokat megmutatják a világnak, és azt is elmesélte, mi történt pontosan a babával.

„Megkértem anyukámat és Johnt, hogy bármennyire fájdalmas is, készítsenek fotókat. John sokat hezitált, de elmagyaráztam neki, hogy szükségem van ezekre a képekre, hogy ne kérdezzen semmit, csak csinálja. Ő gyűlölte az egészet, és nem értette, miért van erre szükség. Én viszont azt éreztem, hogy örökké emlékeznem kell erre a pillanatra, ugyanúgy, ahogyan emlékszem arra is, amikor megcsókoltuk egymást az oltár előtt, vagy arra, amikor örömkönnyek folytak a szememből Luna és Miles születésekor. Kétségem sem volt arról, hogy meg kell osztanom a történetünket.”

Ezt olvastad már?

„Elmondani sem tudom, mennyire nem érdekel, hogy utáljátok a fotókat. Hogy mennyire nem érdekel, hogy ez egy olyan dolog, amit ti soha nem tennétek. Ott voltam, úgy döntöttem, megteszem, és ezek a képek azoknak készültek, akik átéltek hasonlót, vagy érdekli őket, mi történik ilyenkor. Ezek a képek azoknak készültek, akiket érdekel. Mások véleménye egyáltalán nem számít.”

Teigen írásából az is kiderül, hogy részleges méhlepény leválása volt, emiatt pedig több mint egy hónapig feküdnie kellett. A modellnek a második terhessége alatt is jelentkeztek problémák a méhlepényével, ami miatt korábban kellett megszülnie fiát. Most azonban a méhlepénye elkezdett leválni, emiatt folyamatosan vérzett, még akkor is, ha ágyban maradt. Beszámolója végén azt is elárulta, hogy miután megszülte a babát, megkérte a nővéreket, hogy mutassák meg neki, ő pedig puszilgatni kezdte a lábát és a kezét.

Olvass tovább!