Végre bepillanthatunk Kristen Stewart karácsonyi filmjébe

2020. november 13.
Végre belenézhetünk Kristen Stewart karácsonyi romantikus vígjátékába, a Karácsonyi meglepibe, amelyben Mackenzie Davisszel egy leszbikus párt alakítanak, akik próbálnak megbirkózni az ünnepek okozta stresszel.

Idén végre megint olyan karácsonyi film jelent meg a láthatáron, amit érdemes lesz megnézni. Kristen Stewart és Mackenzie Davis gondoskodik arról, hogy viccesebb és szórakoztatóbb legyen az ünnepi időszakunk a Karácsonyi meglepi című filmmel.

kristen-stewart-leszbikus-karacsonyi-film

A Charlie angyalai és az Alkonyat-trilógia harmincéves sztárja, valamint a Terminátor: Sötét végzet 33 éves színésznője a leszbikus love story két főszereplője a karácsonyi díszletek között. A film november 25-én jelenik meg, és Az alelnök című sorozat színésznője, Clea DuVall írta és rendezte, aki szerint a klasszikus karácsonyi történetek felett eljárt az idő. „Nagy rajongója vagyok a karácsonyi filmeknek, de soha nem láttam olyan történetet, ami engem reprezentált volna – mondta a 43 éves DuVall. – A Karácsonyi meglepi remek lehetőség volt arra, hogy az általános érvényű történetet új nézőpontból mesélje el.”

Kristen Stewart teljesen egyetért a rendezővel. „Azt hiszem, egész életemben egy meleg karácsonyi romantikus vígjátékra vártam. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy Clea segítségével ez megszületett.”

Stewart azt is hozzátette, hogy szerinte a karácsony környéki stresszt és a családdal való konfliktusokat mindenki átéli szexuális irányultságtól függetlenül. „Imádom, amikor a karácsonyi filmek előhozzák a meghitt családi ünnep hangulatát, ugyanakkor arra is rámutatnak, hogy milyen kemény lehet a valóság ilyenkor az otthonokban” – mondta a színésznő.

Olvastad már?

A Karácsonyi meglepi Abby (Kristen Stewart) történetét követi, aki azt tervezi, hogy megkéri barátnője, Harper kezét a lány családjánál rendezett karácsonyi partin, ám itt jön rá, hogy Harper még nem mondta el konzervatív szüleinek, hogy leszbikus. A filmben Stewart és Mackenzie Davis mellett szerepel Mary Steenburgen, Victor Garber, Alison Brie, Aubrey Plaza és Dan Levy is.

Mind a rendező, mind Kristen Stewart úgy nyilatkozott, hogy rendkívül jó hangulatban telt a forgatás. „Lehet, hogy elfogult vagyok, de ez volt életem egyik legviccesebb forgatása. A színészektől a stábig, mindenki úgy jelent meg minden nap a forgatáson, hogy tele volt energiával, és izgatottan várta, milyen jó dolgok történnek aznap” – mondta DuVall. 

„Nem is lehetett volna jobb. Egy csapat szeretetteli különc, akik támogatják egymást. Abszolút öröm volt” – tette hozzá Stewart.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Decemberi lapszámunkat keressétek az újságárusoknál!
Akciós előfizetési ajánlatért kattints IDE!