Taylor Swift magát sminkelte új videoklipjéhez

2020. július 30.
Pár napja Taylor Swift új, meglepetésszerűen kiadott albuma tart izgalomban számos zenerajongót. Az egyik számhoz már videoklip is készült, amellyel kapcsolatban az énekesnő az Instagramon elárulta, hogy a sminket és a frizurát is maga készítette.

Tény, hogy a karanténidőszak sokat lazított még a hollywoodi hírességek beautyrutinján is, ahol már nem alapkövetelmény a tökéletes külső, cserébe egyre nagyobb értéke van az őszinte, és semmiképp sem tökéletes pillanatokat felfedő fotóknak, posztoknak. Nagyon sokan vállalják smink nélküli arcukat, a közösségi médiában vagy akár a hétköznapi életben, és a profi sminkes és fodrász által elkészített tökéletes külsőből is kevesebbet láthatunk.

Új magasságok

Az viszont, amit Taylor Swift megugrott a Cardigan nevet viselő, és a napokban kiadott új album nyitóklipjében, egészen új fokozat e téren. A 30 éves énekesnő ugyanis az Instagramon és a Twitteren elárulta, hogy a dalhoz felvett videoklip munkálataihoz nem kérte sem profi sminkes, sem fodrász segítségét.

A dalokat egyébként a hosszúra nyúlt karantén időszaka alatt írta meg, és bár az album első videoklipjének munkálatait kedvenc videós szakembereire bízta, a külsőségek tekintetében inkább egyedül döntött, a saját kezében és ízlésében bízva. Én csináltam a hajamat, a sminkemet és a teljes stylingot is” – osztotta meg rajongóival a közösségi médiában a híresség. Kérdés persze, hogy mennyire játszottak ebben szerepet a koronavírus miatti korlátozások és szabályok, és mennyire a természetesség irányába elmozduló trendek.

Láttad már?

Taylor mindenesetre a vörös szőnyegen és a kampányokban, videókban tőle megszokott élénk, erőteljes rúzs helyett a természetes földszíneket hozó lookra szavazott ezúttal.

A megszokott hol drámai, hol a klasszikus, letisztult smink és tökéletesen eligazított haj helyett a nyolcadik albuma debütáló számában Taylor inkább a lágy, sejtelmes színekre és textúrákra ment rá. Ahogyan már a Cardigan szám címe is előre vetíti, itt egy lágy, otthonos érzetet adó hangulatot próbált megteremteni. Ennek megfelelően a sminkje egy nagyon szép, áttetsző alapból, halvány barackszínű rúzsból és egy finom, világos tónusokkal elkészített smokey eye szemsminkből áll. A lenge, fehér Magnolia Pearl tunikához illő bohém, szinte kócos hatású frizurát választott. Tarkóra tűzött laza konttyal és természetesen göndörödő hullámokkal. Szerintünk remek választás a kliphez.

Olvass tovább!