Taylor Swift magát sminkelte új videoklipjéhez

2020. július 30. |

Pár napja Taylor Swift új, meglepetésszerűen kiadott albuma tart izgalomban számos zenerajongót. Az egyik számhoz már videoklip is készült, amellyel kapcsolatban az énekesnő az Instagramon elárulta, hogy a sminket és a frizurát is maga készítette.

Tény, hogy a karanténidőszak sokat lazított még a hollywoodi hírességek beautyrutinján is, ahol már nem alapkövetelmény a tökéletes külső, cserébe egyre nagyobb értéke van az őszinte, és semmiképp sem tökéletes pillanatokat felfedő fotóknak, posztoknak. Nagyon sokan vállalják smink nélküli arcukat, a közösségi médiában vagy akár a hétköznapi életben, és a profi sminkes és fodrász által elkészített tökéletes külsőből is kevesebbet láthatunk.

Új magasságok

Az viszont, amit Taylor Swift megugrott a Cardigan nevet viselő, és a napokban kiadott új album nyitóklipjében, egészen új fokozat e téren. A 30 éves énekesnő ugyanis az Instagramon és a Twitteren elárulta, hogy a dalhoz felvett videoklip munkálataihoz nem kérte sem profi sminkes, sem fodrász segítségét.

A dalokat egyébként a hosszúra nyúlt karantén időszaka alatt írta meg, és bár az album első videoklipjének munkálatait kedvenc videós szakembereire bízta, a külsőségek tekintetében inkább egyedül döntött, a saját kezében és ízlésében bízva. Én csináltam a hajamat, a sminkemet és a teljes stylingot is” – osztotta meg rajongóival a közösségi médiában a híresség. Kérdés persze, hogy mennyire játszottak ebben szerepet a koronavírus miatti korlátozások és szabályok, és mennyire a természetesség irányába elmozduló trendek.

Láttad már?

Taylor Swift énekelte össze idén a legtöbb pénzt

Taylor Swift énekelte össze idén a legtöbb pénzt

A Forbes idén is összeállította a legtöbb dollárt kereső sztárok listáját, melynek élén ezúttal Taylor Swift végzett a szolid 185 millió dolláros gázsijával, ami több, mint kétszerese a 2018-as keresetének, mellyel a lista 6. helyén végzett tavaly év végén.

Taylor mindenesetre a vörös szőnyegen és a kampányokban, videókban tőle megszokott élénk, erőteljes rúzs helyett a természetes földszíneket hozó lookra szavazott ezúttal.

A megszokott hol drámai, hol a klasszikus, letisztult smink és tökéletesen eligazított haj helyett a nyolcadik albuma debütáló számában Taylor inkább a lágy, sejtelmes színekre és textúrákra ment rá. Ahogyan már a Cardigan szám címe is előre vetíti, itt egy lágy, otthonos érzetet adó hangulatot próbált megteremteni. Ennek megfelelően a sminkje egy nagyon szép, áttetsző alapból, halvány barackszínű rúzsból és egy finom, világos tónusokkal elkészített smokey eye szemsminkből áll. A lenge, fehér Magnolia Pearl tunikához illő bohém, szinte kócos hatású frizurát választott. Tarkóra tűzött laza konttyal és természetesen göndörödő hullámokkal. Szerintünk remek választás a kliphez.

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség