Gigi Hadid és Gordon Ramsay tényleg barátok?!

2020. december 20.
Nehezen hisszük el mi is, hogy az újdonsült anyuka Gigi Hadid és a sztárszakács Gordon Ramsay barátok. Pedig így van, és nem nagyon tudunk ennél furcsább sztárbarátságot elképzelni.

Mindenki tudja, kicsoda Gigi Hadid: híres modell cuki kisbabával, Zayn Malik zenésszel az oldalán. Azt azonban kevesen tudják a 25 éves modellről, hogy egészen elképesztő és abszurd módon barátság fűzi a kiabálásáról és éles hangú beszólásairól híres sztárszakácshoz, Gordon Ramsay-hez. Ráadásul ez a barátság nem is tegnap kezdődött, hanem 2016-ban. 

gordon-ramsay-gigi-hadid-baratsag

Hadid és Ramsay a Masterchef Celebrity Showdown forgatásán találkoztak, és barátságuk valahogy azóta is tart. Gigi Hadid még a receptjeit is megosztja a Michelin-csillagos séffel! „Gigi küldte nekem ezt a tésztareceptet néhány hete az Instagramon, és azt kérdezte, mit gondolok róla. Azt válaszoltam, hogy kislány, ez jó. Hogy pontos legyek, kib….ott jó!” – mondta Gordon Ramsay a maga kendőzetlen stílusában a People-nek Gigi Hadid fűszeres-vodkás tésztájáról. 

Ám nem csak Gigi profitál a különös barátságból. Gordon Ramsay azt is elárulta, hogy a lányai nem csak azért állnak szerinte még szóba vele, mert nagyon jó szakács, hanem mert Gigi Hadid a barátja. Amiért valószínűleg senki sem hibáztathatja őket.

Olvastad már?

Forrás: Popsugar
Fotó: Getty Images