Megszületett Emma Roberts kisbabája

2020. december 29. |

Emma Roberts és barátja, Garrett Hedlund néhány napja szülőkké váltak.

A TMZ információ szerint a párnak december 27-én született meg a gyermeke, a lap pedig már a kicsi nemét és a nevét is kiderítette. A színésznőnek kisfia született, aki a Rhodes nevet kapta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

A boldog szülők eddig még nem nyilatkoztak, és nem is erősítették meg a nagy hírt – korábban viszont Emma Roberts többször is beszélt a terhességéről és a babavárás izgalmáról. Kiderült például, hogy az endometriózisa miatt sokáig nem volt biztos, hogy valaha is képes lesz teherbe esni.

„Nem akartam túlságosan beleélni magam, mert hiába estem teherbe, a dolgok még utána is rosszra fordulhattak volna. Éppen ezért próbáltam megtartani magamnak és a családomnak a nagy hírt, nem akartam, hogy kitudódjon, nem akartam nagy terveket szőni, hiszen mi van, ha végül mégsem úgy alakul. Ez a terhesség megtanított arra, hogy nincs mindig lehetőség előre megtervezni a dolgokat.”

Ezt olvastad már?

Sztárbabák, akik 2020-ban születtek

Sztárbabák, akik 2020-ban születtek

Ebben az évben annyi sztárbaba született, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Az alábbiakban megpróbáltuk nagyjából összeszedni, mikor melyik sztárcsalád bővült 2020-ban.

Emma Roberts tavaly jött ki egy hosszú kapcsolatból, hét évig volt együtt Evan Peters színésszel. A szakítás után, 2019 márciusában kezdett el randizni Garrett Hedlunddal, akit leginkább a Tron: Örökség, az Úton és a Trója című filmekből lehet ismerni. Emma és Garret tavaly még úgy jellemezték kapcsolatukat, hogy csak jól szórakoznak együtt, de egyikük sincs kész egy komoly elköteleződésre. Mostanra azonban nagyon úgy tűnik, hogy túltették magukat a nehézségeken, és a kapcsolatuk is irányt váltott.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok