Olivia Wilde és Harry Styles egy pár lett

2021. január 06.
Amikor nemrég beszámoltunk Olivia Wilde válásáról, valószínűleg senki sem számított arra, hogy a színész-rendező új párja Harry Styles lesz. Az újdonsült szerelmeseket egy közös barátjuk esküvőjén fotózták le kézen fogva először, azóta pedig mindketten elismerték hivatalosan is, hogy egy párt alkotnak.

A pletykák arról, hogy egy párt alkot Oliva Wilde és Harry Styles, azután kaptak lábra először, hogy a One Directon együttes korábbi frontembere aláírt a színész-rendező készülő új filmjéhez, a Don’t Worry Darling című pszichothrillerhez. Közös ismerősük esküvőjén azután mintegy hivatalosan is elismerték, hogy egy párt alkotnak. Közös szobában aludtak, és a jelenlévők szerint mindent együtt csináltak. 

olivia-wilde-harry-styles-szerelem

Az Olivia Wilde által rendezett filmről, amelyet producerként is jegyez, a rendező és a film jelmeztervezője, Arianne Phillips a következőt mondta a Vogue-nak: „Kisebb örömtáncot jártunk, amikor hivatalosan is csatlakozott a filmhez Harry, mert tudtuk, hogy valóban értékeli a divatot és a stílust. Nagyon hálás vagyok az elhivatottságáért, a munkához való hozzáállásáért. Sok színész egyáltalán nem törődik ezzel.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Directioners (@__1d.family__)

Amikor pedig Harry Styles úgy döntött, hogy ruhát visel a Vogue fotósorozatához, Olivia Wilde volt az egyik leghangosabb támogatója. „Számomra a modernséget testesíti meg, és remélem, hogy az a magabiztosság, amellyel Harry a férfiasságot kezeli – minden mérgező maszkulinitástól mentesen –, irányt mutat, és példát ad a generációjának és a jövőnek – mondta Wilde. – Úgy gondolom, hogy sok szinten bajnok ebben, iránymutató. Roppant izgalmas és különleges látni, hogy az ő pozíciójában hogyan definiálja újra valaki azt, mit jelent a magabiztos férfi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Olivia Wilde novemberben jelentette be, hogy hét év után véget ért házassága Jason Sudeikis színésszel. A párnak két gyermeke született, akiket közösen nevelnek tovább. 

Harry Styles korábban úgy nyilatkozott, hogy egy napon szeretne majd megházasodni, ám előtte még dűlőre kell jutnia azzal, hogyan lehet a nyilvánosság szeme előtt egészséges kapcsolatot kialakítani. „Ez mindig egyfajta egyensúlyozás, mert normálisan akarsz randizni, ugyanakkor meg akarod óvni a kapcsolatot, ami innentől nem lehet normális.”

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images