Olivia Wilde 9 év után szakított Jason Sudeikisszel

2020. november 17.
Olivia Wilde és Jason Sudeikis szakítása sokként éri a rajongókat, ám akármennyire próbálták, egyszerűen nem működött a kapcsolatuk. A gyermekeik érdekeit tartják szem előtt elsősorban a továbbiakban is, ahogy eddig is.

„Nem volt semmi dráma vagy botrány, egyszerűen már nem működtek mint pár. Ha valaki szaftos pletykákra áhítozik, rossz helyen keresgél” – mondta a párhoz közel álló forrás. Olivia Wilde és Jason Sudeikis kilenc év után bontotta fel jegyességét, és a gyermekeik azok, akiknek az érdekeit döntéseik meghozatalakor elsősorban szem előtt kívánják tartani. Fiuk, Otis 6 éves, lányuk, Daisy 4 éves. 

olivia-wilde-jason-sudeikis-szakitas-parkapcsolat

„Tisztelik és becsülik egymást, továbbra is egymás első számú támogatói maradnak, különösen ha a gyermeknevelésről és a karrierjükről lesz szó. Folyamatosan kapcsolatban maradnak továbbra is” – hangzott el a szakítással kapcsolatban.

Arról sem Wilde, sem Sudeikis nem közölt részleteket, hogyan és mikor jutottak el kapcsolatuk befejezéséig, ám valószínűleg New Yorkba költözésükkor, 2019 végén kezdődtek problémáik. Az Éretlenségi rendezője és a Ted Lasso sztárja 2011 novemberében ismerkedett meg egymással, és 2012 végén jegyezték el egymást. 

olivia-wilde-jason-sudeikis-szakitas-parkapcsolat

A 36 éves színésznő a szakítás után gyermekeivel közös képet posztolt közösségi oldalán, amelyet egy ranchon töltött napon készítettek. A két gyerek egy fehér kerítésnél pózol maszkban. Olivia Wilde annyit írt a felvétel mellé: a mindeneim.

Olvass tovább!

Forrás: E! Online, ET Online, Page Six
Fotó: Getty Images, Instagram