Jason Sudeikis nem örült exe, Olivia Wilde új kapcsolatának

2021. január 10.
Nemcsak a rajongókat lepte meg Olivia Wilde és Harry Styles bimbódzó románcának híre. Olivia exe, két gyermekének apja, Jason Sudeikis sem repesett a boldogságtól a hírek szerint.

Amióta napvilágra került, hogy a színész-rendező, Olivia Wilde új párja a nála 10 évvel fiatalabb énekes, Harry Styles, a pár már hivatalosan is elismerte a kapcsolatot. A One Directon együttes korábbi frontembere és Olivia nagy valószínűséggel a színész-rendező új filmjének (Don’t Worry Darling című pszichothriller) forgatásán melegedett össze.

A színésznő 9 évig élt együtt két gyermekének apjával, akivel ugyan nem voltak házasok, csak jegyesek. A szintén színész Jason Sudeikis és Olivia tavaly novemberben jelentették be, hogy már nem alkotnak egy párt, de teljes egyetértésben nevelik továbbra is közösen két gyermekünket, 6 éves kisfiúkat, Otist és 4 éves kislányukat, Daisyt.

olivia-wilde-jason-sudeikis

A pletykák szerint azonban Jason Sudeikis valószínűleg még bizakodott abban, hogy a kapcsolatukat helyre tudják hozni, és barátai szerint összetörte a szívét a hír, hogy exe már továbblépett. Mivel a pár kerülte a botrányokat, és a pletykalapoknak sem voltak gyakori szereplői, hogy valójában mikor szakítottak a bejelentéshez képest, ezt csak ők maguk tudják.

Ezt már láttad?