Elképesztő gázsit kapnak a szereplők a Szex és New York folytatásáért

2021. január 12.
Tegnap robbant bombaként a hír, miszerint And Just Like That címmel folytatást kap a '90-es évek kultsorozata, a Szex és New York. Ma pedig az is kiderült, milyen szédületes összeget fognak keresni a főszereplők egy-egy epizóddal.

A Variety információi szerint Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristen Davis fejenként egymillió dollárt fog keresni epizódonként a készülő HBO Max-sorozattal. Mivel pedig a show-t 10 epizódosra tervezik, ez azt jelenti, hogy a forgatás végén mindegyik főszereplő 10 millió dollárral, azaz nagyjából 2,9 milliárd forinttal lesz gazdagabb.

szex-es-new-york

Persze ezek a fizetések egy ilyen kaliberű sorozatnál és ilyen kiemelt sztároknál már-már átlagosnak számítanak. Hasonló összeget kapott például Jennifer Aniston és Reese Witherspoon is a The Morning Show című sorozatért, vagy éppen Nicole Kidman a Nine Perfect Strangers című sorozatért.

Ezt olvastad már?

Az And just like that című produkcióban az ötvenes éveit taposó Carrie Bradshaw, Charlotte York és Miranda Hobbes mindennapjait követhetjük majd nyomon, ahogy a szerelem és a barátság útvesztőiben próbálnak eligazodni. Az epizódok harmincpercesek lesznek, és idén tavasszal kezdik majd el a forgatásukat New Yorkban. Kim Cattrall, aki az eredeti sorozatban Samantha Jonest alakította, ebben a show-ban már nem fog visszatértni. Cattrall távol maradásáról egyébként tegnap Instagram-oldalán Sarah Jessica Parker így nyilatkozott.

„Samantha nem része ennek a történetnek. De egy része mindig velünk lesz. Nem számít, hol vagyunk, vagy mit csinálunk.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Az egyébként nyílt titok, hogy Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker között az évek során nagyon elmérgesedett a viszony, erről pedig korábban a Samanthát játszó színésznő nyilvánosan is beszélt:

„Anyukám ma megkérdezte tőlem, mégis mikor hagy már békén az az álszent Sarah Jessica Parker? A folyamatos érdeklődésed fájdalmas emlékeztető, hogy igazából mennyire kegyetlen voltál és vagy ma is. Hadd tisztázzam, (ha még nem tettem volna). Nem vagy a családtagom. Nem vagy a barátom. Szóval most utoljára leírom neked: ne használd ki a tragédiánkat annak érdekében, hogy visszaállítsd a jó kislány imidzsed” – írta néhány évvel ezelőtt Cattral egyik Instagram-bejegyzésében, miután Parker részvétét fejezte ki egy nyilvános üzenetben Kim testvérének halála miatt.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images