Most már biztos: Jön a Szex és New York sorozat folytatása!

2021. január 11.
A négy főszereplőből csak hárman csatlakoztak a produkcióhoz...

Szinte a semmiből jött a hír, miszerint a ’90-es évek kultikus sorozata, a Szex és New York folytatást kap, és az eredeti műsor szereplői térnek vissza benne. Hogy egészen pontosak legyünk: a négy főszereplőből valójában csak hárman fognak benne feltűnni, és ebből talán már sejteni is lehet, hogy ki az, akit sajnos nem fogunk viszont látni a képernyőn… Bizony, Kim Cattrall nem csatlakozott Sarah Jessica Parkerhez, Cynthia Nixonhoz, és Kristin Davishez, magyarán a berendelt 10 epizódban Samantha sajnos már nem fog szerepelni. (Nem titok, hogy Cattrall nincs túl jó viszonyban Sarah Jesscia Parkerrel, és a színésznő a Szex és New York-filmekért sem volt annyira oda. Ezt mondjuk megértjük…)

Ezt olvastad már?

De nemcsak Cattrall, hanem a sorozat eredeti alkotója, Darren Star sem lesz benne a produkcióban, Michael Patrick King viszont – aki annak idején Emmy-díjat is nyert az eredeti sorozat rendezéséért – elvállalta a produceri szerepet.

A folytatás egyébként új címet is kapott, And Just Like That néven fog futni, és azt fogja bemutatni, hogy a három barátnő élete miként alakul az ötvenes éveikben.

A sorozatot az HBO Maxon láthatjuk majd, de a bemutatójának dátumát még homály fedi. Ízelítőül viszont a főszereplők a minap megosztottak egy rövidke részletet a show-ból.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images