Te felismerted Nicole Kidman énekhangját a legújabb sorozatában?

2020. november 11.
Egy igazi Moulin Rouge-rajongónak valószínűleg azonnal feltűnt, de most maga Nicole Kidman is megerősítette: tényleg ő énekli legújabb sorozatának, a Tudhattad volnának a főcímdalát.

Nicole Kidman jellegzetes énekhangját 2001-ben hallhattuk először, amikor is Ewan McGregor oldalán főszerepet kapott a Baz Luhrmann rendezte Moulin Rouge című musicalban. A szerepért annak idején Oscar-jelölést is kapott, egy Golden Globe-díjat pedig haza is vihetett. Kidmannek tehát tényleg jó hangja van, ám a Moulin Rouge óta nem gyakran vállalt éneklést – ezért is volt annyira meglepő, amikor az HBO legújabb minisorozatának, a Tudhattad volna (The Undoing) nyitódalában egy ismerős hang csendült fel.

Kidman Dream a little dream-feldolgozása egészen elképesztőre sikerült, egy friss interjúból azonban kiderült, hogy az éneklés valójában kívül esik a színésznő komfortzónáján. Mint mondta, az a legnagyobb problémája az énekléssel, hogy úgy érzi, a hangjával nem tud olyan profin bánni, mint ahogyan színészkedni tud. A Tudhattad volna főcímdalánál azonban nem volt választása: a sorozat rendezője, Susanne Bier ugyanis kifejezetten Kidman hangján szerette volna azt hallani.

Ezt olvastad már?

„Még a forgatás alatt felhívott, és azt mondta, szeretné, hogy én énekeljem el. Erre rögtön rávágtam, hogy nem! Kizárt, hogy elénekelem. Amire annyit mondott csak, hogy el kell, hogy énekeljem.” Mivel mindez még tavasszal, a koronavírus első hulláma és a házi karantén időszaka alatt történt, a színésznő a filmstúdióba sem tudott bemenni, hogy ott, profi körülmények között vegyék fel a dalt. Ám mivel a férje éppenséggel nem más, mint Keith Urban zenész, végül megoldották, hogy otthon is fel tudja énekelni.

„Egyik délután megcsináltuk otthon, felénekeltem, és elküldtem a rendezőnek. Biztos voltam benne, hogy nem fog neki tetszeni. Végül mégis felhasználták.”

És milyen jól tették!

Olvass tovább!

Fotó: Imbd