Stephanie Seymour egykori szupermodell elvesztette a fiát

2021. január 25.
A kilencvenes években a legnagyobb szupermodellek közé tartozott. Az 52 éves Stephanie Seymour nemrégiben drogtúladagolás következtében veszítette el 24 éves fiát, Harryt.

A kilencvenes években a legnagyobb modellek között tartották számon, de Axel Rose-hoz fűződő szerelme miatt a bulvárlapok kedvelt szereplője is volt. Az első, rosszul sikerült házasságából született egy fia, Dylan, aki ma már 31 éves. Később Stephanie férjhez ment a milliárdos üzletember Peter M. Branthez, akivel azóta is egy párt alkotnak. Három közös gyerekük született, Peter Jr (27 éves), Harry (24 éves) és Lily Margaret (16 éves). 2015-ben az Estée Lauder ismét kampányarcának választotta.

Stephanie-Seymour-axel-rose

Erre a képre biztos, hogy sokan emlékeztek: Stephanie Seymour és Axel Rose

Néhány napja azonban szomorú hírt közölt a család, az olykor modellként is dolgozó Harry véletlen drogtúladagolásban életét vesztette. Közel egy éve próbálta legyőzni függőségét, családja is minden igyekezetével azon volt, hogy segítsen neki. Állítólag pár nap választotta el attól, hogy bevonuljon egy rehabilitációs intézetbe, a túladagolást receptre felírható gyógyszerek okozták.

stephanie-seymour-harry-brant

„Harry nemcsak csodálatos fiú volt, de testvér, szerető unoka, kedvenc nagybácsi és gondoskodó barát – írta a család a közleményben. – Kreatív, szeretetteljes, óriási lelke volt, fényt hozott sok ember szívébe. Gyönyörű volt – kívül és belül is.” Harry a modellkedés mellett írt az Interview magazinnak, és részt vett egy unisex kozmetikai márka fejlesztésében is.

stephanie-seymour-harry-brant

16 éves húga így búcsúzott tőle az Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lily Brant (@lily.brant) által megosztott bejegyzés

Olvass tovább!