A négy szupermodell dokusorozatban idézi meg a múltat

2020. október 16.
Naomi, Cindy, Linda és Christy – a négy név egyet jelent a kilencvenes évek pezsgő divatvilágával, és most ismét összefognak, hogy egy dokumentumsorozatban mutassák be az ikonikus korszakot.

Napjaink szupermodelljei, Gigi Hadid, Kendall Jenner és Kaia Gerber vitán felül csodásak, ám ők is rengeteget köszönhetnek a kilencvenes évek négy nagy nevének, Naomi Campbellnek, Cindy Crawfordnak (aki történetesen Kaia Gerber édesanyja), Linda Evangelistának és Christy Turlingtonnak, akik kitaposták számukra az utat, vagy ha úgy tetszik, a kifutót.

Várható volt, hogy dokumentumsorozatot készítenek a korszakról, és arról a négy modellről, akiket még ma is az eredeti és utánozhatatlan szupermodelleknek tartunk. Az Apple TV jelentette be a The Supermodels című dokumentumprojektet, amely Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington szerepére fókuszál a divatvilágban és a kilencvenes években. 

„A sorozat abba az időszakba visz vissza, amikor a világ különböző sarkaiból érkező négy nő New Yorkban találkozik. Addigra mindannyian híresek voltak saját jogon is, ám együtt új szintre emelték a divatipart. A Naomi, Cindy, Linda és Christy név önmagában is olyan tiszteletreméltó volt, mint a márkák, amelyeket bemutattak” – áll a streamingszolgáltató közleményében.

Az Instagram-posztok alapján, amelyet a négy szupermodell megosztott, a sorozat bemutatja azt a szoros barátságot is, amely a négy nő között szövődött a divatbemutatók színfalai mögött, valamint a vörös szőnyeges eseményeket és exkluzív partikat is, amelyeknek részesei voltak. „Alig várom, hogy visszanézhessünk a divatnak azokra az egyedülálló időszakaira ezekkel a csodálatos nőkkel, akikkel együtt nőttem fel” – írta Christy Turlington posztja mellé. 

Naomi hozzátette, reméli, „hogy ez az utazás az időben bátorítja, motiválja és inspirálja a fiatalokat a világ minden pontján”.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Instagram/Naomi Campbell