Gwyneth Paltrow csak akkor vállal szerepet, ha férje írja a filmet

2021. január 31.
Gwyneth Paltrow saját bevallása szerint már nem érzi magát kényelmesen a kamera előtt. Csak akkor gondolkodna el azon, hogy visszatér a színészethez, ha a férje írja a forgatókönyvet.

Naomi Campbell online interjúsorozatában beszélgetett arról Gwyneth Paltrow-val, miért nem láthatjuk mostanában filmszerepekben. Az Oscar-díjas színésznő erre azt válaszolta, hogy csak akkor térne vissza a színészethez, ha a férje, Brad Falchuk írná a forgatókönyvet. 

gwyneth-paltrow-filmszerep

„Ha a férjem írna valamit, és azt szeretné, hogy szerepeljek benne, megtenném” – mondta Paltrow. 

Brad Falchuk számos tévés sorozat megszületésében vett részt íróként és producerként. Ilyenek például a Glee – Sztárok leszünk!, az Amerikai Horror Story, Screem Queens – Gyilkos történet, A póz és A politikus. Ez utóbbiban láthattuk Gwyneth Paltrow-t is, amikor 2019-ben a Netflix műsorára került. Ez egy évvel házasságkötésük után történt.

Paltrow azt is elárulta Naomi Campbellnek, hogy nem érzi magát kényelmesen a kamera előtt, holott hosszú ideig élvezte. „Egy részem nagyon szégyenlős, nem vagyok természetemnél fogva extrovertált – magyarázta Gwyneth Paltrow. – Nagyon fiatalon kezdtem. Sokáig tartotta, mire feltettem magamnak a kérdést, hogy valóban szeretem a munkámat? Jól érzem magam közben? Színész akarok lenni?”

Dokumentumfilmben azért láthattuk Paltrow-t 2020-ban is, a Netflixen futott a The Goop Lab – Gwyneth Paltrow életmódkísérlet című sorozat, ám mozifilmben legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban szerepelt. Egyáltalán nem sieti el azonban a színjátszáshoz való visszatérést, ráadásul azt is elárulta a modellnek, hogy sokkal szívesebben szerepelne színpadon, mint mozivásznon. „Imádom a színházat” – tette hozzá Paltrow.

A színészet helyett inkább életmódcége, a Goop útjait egyengeti Gwyneth Paltrow, életmódtanácsaiért és vaginaillatú gyertyájáért gyakran össztűz alá is veszi a közvélemény. Paltrow a koronavírus-járvány alatt megosztotta karantén alatti wellnessrutinját is a nyilvánossággal, amelyben szexolaj és ezerdolláros féldrágaköves hőterápiás matrac is szerepel.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?